Ne keseredjen el Dongatto Úr, mindjárt kikelnek a Wing tojásai, megváltozik minden.Ma is vettem én, igaz 500at két kaszálás kozt 13.42 kor.Reggel ahogy néztem 3m kell 310ig kb..még 4,5m 320ig...utánna nem láttam el.Figyeljuk a bet.hu-t.
Nem vagyok egy ős akkós, de annyira ment itt a milyen jó részvény, meg majd jelentés után, stb., hogy vettem pár hónapja 340 valamennyin. Hát mondhatom kár volt. Azóta csak esik. Ez szar volt egyébként mindíg úgy emlékszem. Mindegy, ezt is kipróbáltam. Soha többé nem veszek bármennyi is lesz az ára!
Ez szerintem bennfentes kereskedelem! Valakinek tudomása van arról, hogy ez ki fog lőni mint a rakéta. Lehet hogy többen vannak benne, hiszen nem csak most történik ez a nagyszámú több milliós nagyságrendű vásárlás! MBH JB - nél is ilyen történt, az igazgatósági tag kapott részvényeket, majd elindították felfelé 1100 - Ft - ig majd szépen kiszállt és kereset vele egy jó nagy adag pénzt. Utána lehet nézni!!! Itt is valami ilyesmi van. Magánvélemény!!!!
igen. és lehet, hogy Wallis most unalmas, de 75-ről most 150. Akko is lehet, hogy unalmas lesz és story nélküli 600-nál, de itt még SEMMI nem történt lényegében, azon sok dologból ami a mostanáig megismert dolgok alapján tud
Akko fórum