Igen, mert csak 34 új gépről tudunk (31 db A321NEO és 3 db A321XLR). Mindeközben visszaadunk 19 röpcsit (8 db A320CEO és 11 db A321CEO). Illetve kábé 10 gép visszatér a földön fetrengésből a szolgálatba...
Épp ma kaptam hirlevelet a wizzairtől akcios jegyekről. Bizonyos desztinációk oda vissza beutazhatól 12e forintból, de gyakorlatilag 20-25 e forintért egész európa elérhető. Nyilván fel akarjak tölteni a járatokon maradtbüres helyeket. A wizz mindig is jól tudott ezzel operálni. Akarhanyszor utazom velük, kindig 90-95%on van az utaslétszám. Én szeretem ahogy pörgetik a dolgokat. Minden esetre nem épp a nagy áremeléseket látom nálunk.
Na a vègèn az lesz hogy több haszna lesz a lègitársaságnak mert emeli a jegyárakat az olajra fogva de mèg règi árúból tankol. Túl nagy a para az olaj körül. Tartás a papír.
szimpla olaj monopolium. Illetve "ologopolium", mert még több szereplő van. De Trump kiiktatja az öböl államokat az onnan származó olajból. Egy tényező kiesik. Célja még nyilván az orosz olaj feletti kontrol megszerzése. Trump céja Oroszország, Európa és a Közel Kelet (Izrael kivételével) tönkre tétele
persze, talán nem fognak kifogyni. De Trump célja, hogy az olajat tőle vegyék. Lesz kerozin, persze, de drágábban, mert Amerika fogja az árat megszabni.
Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója hétfőn azt nyilatkozta, hogy nem gondolja, hogy az európai fapados légitársaság kifogyna a repülőgép-üzemanyagból, mivel aggodalmak merültek fel a hiányok miatt, ha az iráni háború hosszabb ideig eltart. . Azt mondta az újságíróknak, hogy az 1500 dolláros tonnás sugárhajtómű-üzemanyag ár olyan magas, hogy a tartályhajókat arra ösztönözték, hogy az Egyesült Államokba menjenek beszerezni, pótolva ezzel a Közel-Keletről származó hiányt, amely az európai légitársaságok egyik fő sugárhajtómű-üzemanyagforrása. . https://www.reuters.com/business/energy/wizz-air-does-not-expect-run-out-jet-fuel-ceo-says-2026-04-27/
Trump célja, hogy Európa Amerikából vegye az olajat. Nem érdekli őt igazán az atombomba előállitásának veszélye. Ha ezt eléri, felmanipulálja az olaj árat, Európa drágán fogja vásárolni, majd a plusz pénzből visszacsorgat a szavazóknak, ezzel segitve az esélyeit
Április 30-án Q1-es jelentés (jan.31.-márc.31.) jön az Air France - KLM-től!! . Lehet, hogy lesznek érdekes számok, illetve az előrejelzés (vagy épp annak a hiánya) még inkább meghatározó lesz. Ez lesz az első jelentés egy európai légitársaságtól az elmúlt negyedévről, illetve előrejelzés a kilátásokról a szektorból...
Egyik legnagyobb részvény kitettségem a wizz, sajnos egyben a legcsúnyább is. Ezt szoktam nézegetni: https://shorttracker.co.uk/company/JE00BN574F90/ Arra számítok, hogy amikor megindul hamar remegni fognak a kezek a shot squeeztől. Sajna már elég régóta várom ezt a megindulást, az Iráni konfliktus csúnyán beleköpött a levesbe, de talán így még nagyobbat fog majd menni.
A számok mögött ez mekkora előny a Wizzair számára ? Eddig, az iráni háború előtt volt érezhető előnye a Wizzairnek ? Úgy értem, benne volt a pakliban egy nagyobb részvényár emelkedés, az Airbus gépek miatt ?
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.