MOL-nak bevett szokása, hogy a konkurenciát csőddel cimkézi. A valóságot csak Váradi (és a legfelső menedzsment) tudja. Váradi múltkor már 70%-os fedezettről nyilatkozott az elkövetkező 16 (vagy 18 - már nem emlékszem pontosan) hónapra. A dollárfedezet jelenleg nem érdekes mert a dollár rosálja éppen össze magát. A lízingdíjak (ahogy a kerozin is) dollárban vannak, jelenleg szerintem kábé amit kamatot kell fizetni, azt az árfolyamnyereség nagyrészt kompenzálja...
MOL újfent elszabadult: . A Ryanair vezérigazgatója szerint „valós kockázatot jelent, hogy a Wizz Air szeptemberben vagy októberben csődbe mehet. A lízingcégek nem hajlandók kölcsönt adni nekik, vagy több repülőgépet kölcsönadni nekik.” „Ha egy légitársaság csődbe megy – és jelenleg a két valószínű jelölt az Air Baltic vagy a Wizz Air –, az megváltoztatná a dolgokat” – érvel. „Ha valahogy túlélik, és mindenki télen is működik, akkor feltételezem, hogy valószínűleg valamivel alacsonyabb olajárak lesznek télen, de valamivel nagyobb veszteségek.” . Az elmúlt hetekben a Wizz Air figyelmeztette O'Learyt, hogy tartózkodjon a magyar fapados légitársaság jövőjével kapcsolatos kommentároktól, amely Olaszországban is nagyon erős, különben az ügyvédek közbelépnek. „De a mérlegük nem tartja magát” – támadta a Ryanair vezérigazgatója. „Nincsenek jól fedezve az olajra. Ki vannak téve a kamatlábak hatalmas emelkedésének, és nincsenek fedezve a dollárra sem. Nem kell zseninek lenni. Szinte minden brókernek „eladás” minősítése van a Wizzre. Beperelhetnek, de gyanítom, hogy nem lesznek elég sokáig a piacon ahhoz, hogy bíróság elé kerüljenek.” . https://www.corriere.it/economia/trasporti/aerei/26_aprile_22/allarme-cherosene-per-gli-aerei-il-capo-di-ryanair-forniture-sicure-a-maggio-ma-nessuno-sa-cosa-succedera-dopo-2d709153-1cf1-44ab-98e1-f84b8f863xlk.shtml
Én erre nem fogadnék. Persze a 60 nap április 29. lejár. Bár az Irán elleni katonai akciókat (légi és haditengerészeti csapások) a kormányzat nem nevezte formálisan "háborúnak", hogy elkerülje a kongresszusi jóváhagyás szükségességét, ami ugyan az alkotmányos korlátok megkerülését jelenti, de hát Trump már csak ilyen.
Szerintem meg nem tud mit csinálni, az Irániak beintenek neki. Egyre nagyobb az elégedetlenség, és ha az utazások ára is felmegy jobban, akkor semmi se menti meg a bukástól.
Ismèt olyan zóna körül van ami vètel a wizzair de èn nem venni akarok , hanem olyan zóna ahol eladni... Trump egyèrtrlműen a saját olaja miatt vlokkolja a hotmozi szorost. Megint csak keresni akar ez a rohadèk Meg kongresszusi felhatalmazás nèlkül 60 napig háborúzhat elviekben Remèlem èlnek vele ès leszavazzák a további elmebajt ès eltakarítják ezt a barmot
És USA se jár jól. Közeledik november, a gasoline ára az egekben, bizalom nulla. Így a képviselőház és a szenátus is elúszhat. Sürgősen tennie kell valamit.
ja, és akkor a kérdés: ukrajnában van kerozin? :-) Chat GPT azt mondja, hogy a Wizz air járatainak 5-15%-ka van veszélyben (olyan célállomással, ahol gond lehet a kerozin ellátás). a turizmus szempontjából leginkább görögország kérdéses, olaszország billeg, spanyolország még exportálni is tud kerozint. Eu belső részében extra kereslet nem mutatkozik. Anglia bajban lehet.
szerintem egyrészt előrehozza a nyaralásokat. Másrészt azok az országok kapják össze magukat, akik ebből élnek(turizmus): görögök, spanyolok, olaszok szedjék össze magukat, és oldják meg, hogy legyen kerozin. Nem olyan dolog, amit nagyon nehéz elővarázsolni, csak eddig kényelmesebb volt venni mástól. Harmadik: igen, azok a szállások élveznek előnyt, amik lemondhatóak az utazás előtti héten. Amúgy értem, Donald mire játszik, és sokkal jobb az optikája is kivéreztetni Iránt, mint lőni. ha jól csinálja, nemhogy Iráni olajból fog kapni pénzt, de lehet a katari és dubaji, kuwaiti srácok is lejattolnak, önként, csak legyen már valami. Addig meg lehet eladni LNG-t, olajat és biztos kerozint is, extra profittal. Csakhát, addig Ázsia egy része, és Európa egyrésze kivérzik. A foci vb-nek Európából nem lesz senki. Irán már 1-2 hónap export stoppot is komolyan megérez, de kritikus időtáv fél év. És akkor is túléli, de már a lakosság is érzi kárát.Európa nem bírja ki fél évig, bár biztos vagyok benne, hogy bár drágábban, de sok problémára találni megoldást.
de például a szállásfoglalása ami kuka, meg a szabadság ami ki van véve jó előre, azok biztosan az utas vállát nyomják. szerintem már most is tömegesen elgonolkoznak ezen, hogy merjenek-e foglani, vagy sem.
ebben a hírben azon túl, hogyha tényleg megvalósul, és kerozinhiány lesz Európában, akkor az egy atombomba lesz a légitársaságok árfolyamának szvsz, de önmagában már az is brutál rossz, hogy folyamatosan nyomja a média ezt a hírt, emiatt sokan nem mernek már most sem venni repjegyet, inkább kivárnak, elhalasztják az utazást, kocsival mennek Horvátországba nyaralni majd stb.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.