érdekes hogy az a JPM célára lett most 12 fontról lecsökkentve 11 fontra, aki a legnagyobb shortolója a részvénynek , és 9,5 font körül - még pár napja is - rányitott egy újabb csomag shortot. ezek sem beszélgetnek túl sokat házon belül egymással.
Ha felmenne 14-ig, akkor valószínleg megoldódna mind a két krízis, és pont akkor kellene tartani... Én ezt tbsz-en tartom, de persze figyelek rá, de ez kiülős lesz. Időm van... A játszós pakkomat a revon csúcsra járatom, ott kerestem meg a wizzen elbukott pénzt 😁
Azt nehéz elhinni, hogy ha véget ér az iráni háború, akkor "csak" 40 % emelkedés lesz az évre, ahogy egyes szakemberek mondják. Azt hittem volna, hogy csak a puszta eufória fellökheti 16 fontig, A minimum ára közelében van. Bezzeg pl, az OTP, már messze van a 7800 Forintos háború elejei árához képest, 45 ezernél jár, és egyesek 55-60 ezer Forintot látnak a papirban, Ennyi lenne csak a Wizzairben, hogy 14 fontnál már örüljünk ? Az OTP Forintban 7800 volt, a Wizz fontban 7.8 körül. Az OTP 45 ezer, a Wizz 9.8. Akkor lenne arányos a dolog, ha a Wizz most 45 font lenne. De ez csak álom, nyilvánvalóan. Váradi 120 fontos, bónnuszt igérő árfolyamának még lehet alapja ?
és sokan, példáúl azért vették a részvényt, mert majd ha az orosz-ukrán háború véget ér... De most már ezzel nem is számolnak, pedig ez volt a vétel oka. Nem tud már kitartani jövő évig, mert Trump se foglalkozik már a témával, az oroszoknak nem éri meg, és talán Európa se akar korlátlan pénzt beletenni. Józan ésszel idén véget kell érnie az orosz-ukrán háborúnak
Brókerem szerint kedvező esetben 14 fontig felmegy az árfolyam. Utána eladná. De úgy látom, hogy ha az iráni békével még kalkulálnak az emberek az árfolyam tekintetében, az orosz-ukrán háború végével már nem kalkulál senki
Előbb várd meg, hogy mi lesz a tárgyalások eredménye Iránnal, utána majd lehet gondolkozni a célárakon. Anélkül még 1100 szint elérése is csak álom lenne egy jó ideig, mert mindenki csak kivár a jó/rossz hírekre.
Ez az ostoba amerikai támadás Irán ellen....és kútba eshetnek a 20 font körüli (kissé alatti) árfolyam várakozások. De még az idei 16 font is csak álom lehet
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.