Az 5000 alatti első támasz környékén vagyunk! Ez a gyengébb és csak órás idősíkon... A második már erős támasz, tehát a kettő között, jó esély van egy pattanásra, ha az első nem fogná meg!! A madárral nem kell foglalkozni jelenleg! https://invst.ly/1b1q1a
Teljesen felesleges tippelgetni, hol az alja. Aki technikai alapon kereskedik, az var valami mozgoatlag keresztezest, Oras mar azert szokott adni jo tampontot, vagy a 15 percesen a 200 as elkerulese. Nem ugy nez ki, hogy egy hatalmas gapes nyitas miatt le lehetne maradni. Varni kell es figyelni, most a kornyezet is elromlott, a jobb reptarsasagok is ledobtak jopar %ot.
Én azért nem vettem bele az első nagy zuhanást követően, mert korábban többször beleestem ebbe a hibába. Az első tippem az aljára 5500-5700 volt, de mikor ideért nagyon ingoványosnak éreztem a helyzetet és úgy döntöttem ez már inkább szerencsejáték. És ha szerencsejáték, akkor inkább várok. Amíg tart aziráni konfliktus, nem valószínű gyors felpattanás, inkább további lejtmenetre tippelek. De ha nincs igazam, az sem baj, nem kívánom a Wizz tulajoknak hogy bukjanak.
nem tom hogy lemegy e addig, de kiszámoltam és technikailag lemehet! Sőt még alá is tudna! Hetes rsi, még csak ~30 körül lenne ott! Tehát semmi extra nem kell hozzá, max egy kis divergencia.... Mindenképpen fordulni fog valahol, nem lehet olyan rossz a cég! (kivéve, ha csődöt mond..😲 ) :)
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.