Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feel
feel vasárnap, 11:09
Előzmény: #104279  nyereg
Hienak aktivak itt a topikokban is van aki venni akar alacsonyabb arfolyamon ezert 0-24h ban tolja.Masik fele pedig azert szenved,hogy a ceget napi szinten negativan tuntesse fel ezt elvezik.
nyereg
nyereg vasárnap, 10:45
Az összes ismerősöm, aki tudja h van 4igem az összes negatív hírt küldi nekem. A Musk hírt egyikük se küldte...szimbolikusan ez zajlik minden szinten, teljesen hibás módon árazzák és ítélik meg a céget, ez ellen minden szinten fel kéne lépnie a cégnek és folyamatosan pozitív, előremutató híreket,  bejelentéseket tenni, plusz perelni...Musk, Musk és Musk.... 
Zno vasárnap, 09:34
Előzmény: #104276  Ecpec
Ha valaki nem látta és nincs szabad 40 perce erre annak elmondom a cégről egy büdös szó nem hangzik el. Megtudjuk belőle hogy Fodor szerint Vályi egy rossz minőségű ember. 
Ecpec
Ecpec vasárnap, 02:57
https://youtu.be/VUlenJGIyaY?is=f4d8OnxGYtd1G8t7
Fodor Gábor is igen álságosnak, átlátszónak látja a történéseket. Úgy látszik ,hogy dagad a történet egyre szélesebb körben. Félő, hogy ez az elkövetkezendő hetekben, hónapokban egy központi üggyé fog dagadni, amin valamelyik fél bukni fog. Csak remélni tudom , hogy a megbomlott (N)néró.
rice001 szombat, 23:27

https://www.youtube.com/watch?v=KUI7cBpAHbY
Szakértő "hadigazdasági" költekezésről beszél.
Kiemeli, hogy a magántőke segítségével lehet finanszírozni a hadiipart. 
Mintha csak a 4IG példáját mondaná :D
Arról is beszél, hogy nem lehet elindulni abba az irányba, hogy "átcímkézik" a hadiipari költést és utakat, vasutat építenek.
Amit fontosnak tart a hazai termelést, "hozzáadott értéket" kell kiépíteni!!! 
Beszállítókat, fejlesztőket, alvállalkozókat, stb., vagyis a teljes láncolatot itthon kell kiépíteni.
Csak hazai megrendelések miatt nincs értelme kiépíteni, exportálni is kell külföldre!!!
Óriási lehetőségnek látja a hazai gyártást az országnak.
Normális levezetés és látszik, hogy mennyire sántít az amit sokan írogatnak, hogy a kormány majd külföldről rendel :D 
Csaba75 szombat, 22:32
A riportot nem láttam de èppen elèg is annyi is hogy egyszerűen nem talál fogást MP a 4IG-n egyenlőre ezèrt bevet ninden "fizetett" statisztát hogy lejebb próbálja ütni az árfolyamot. Az egèsz színjátèk olcsó rèszvènyekhez jutásról szól.
Neki volt már 4ig papírja , keresni akar vele de már állami szinten.
sprint53 szombat, 22:11
Előzmény: #104271  Audax1
Én, úgy emlékszem, a Diósgyőr-i kohóban volt a "baleset"... ! 
Audax1 szombat, 20:13
Előzmény: #104271  Audax1
Bocs, a volt pénzügyminisztert Vályi Péternek hívták.
Audax1 szombat, 20:12
Előzmény: #104268  Kamilla_szerint
A Vályi név iemert a magyar történelemből. A szoc. rendszer alatt pénzügyminiszter volt, látogatást tett az ózdi Acélműben 1971. május 12-én és "véletlenül" belecsúszott az izzó, acélfolyamba, szegény. Lehet, hogy a mostani Vályi a rokona és ezért van minden?
rice001 szombat, 19:59
Előzmény: #104265  feel

Orbán arról volt nevezetes, hogy a multikat zsarolta, meg kivéreztette, itt meg 5milliárdot csak úgy beledob a zsebükbe :D 
Azért a tájékoztatásban az a 7 pont elég beszédes. Jól megírták. 
Remélem ezt a kamubetyárt megfeji a cég. Jó lenne ha hétfőn rendkívüli saját részvény vételekkel jelentkezne a cég.
Ha ez a cége akkor, Vályi cégének tavaly már bevétele sem volt. 
Gondolom leégett és összeállított 1 anyagot, amitől valakitől pénzt kapott. 
Csalódott a csávó, mert senkinek nem kell.
https://www.companywall.hu/v%C3%A1llalat/a2-ingatlanfejleszto-kft/MM9UAPWq
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 19:54
Előzmény: #104264  farkasfu
Ezt vártam, végre. Írtam tegnap, hogy a cég és a vezetőség megkapta szerintem a megerősítéseket. Hetek kérdése és pattanunk felfelé. 
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 19:53
Előzmény: #104265  feel
Valyi már a neve miatt is egy kókler, a másik vályi istván aki szintén egy kókler, szerintem rokonok. Ebből nagyon rosszul fog kijönni. 
Audax1 szombat, 19:42
Örülök annak, hogy megmozdult a 4IG vezetése, dolgoznak az ügyvédek. Hajrá 4iG!
feel
feel szombat, 19:39
A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatásaa Partizánban elhangzott súlyosan valótlan tényállításokrólA 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit,hogy a Partizán 2026. szeptember 11-én 18:00 órakor közzétett interjújában a Társaságműködésével és tranzakcióival, továbbá annak elnök-vezérigazgatójával, Jászai Gellérttelkapcsolatban több, minden ténybeli és szakmai alapot nélkülöző, súlyosan valótlan tényállításhangzott el.A 4iG az interjúban elhangzottakat határozottan visszautasítja. A közlések alkalmasak lehetnek aTársaság tőkepiaci megítélésének torzítására, a befektetői döntések, valamint a 4iGrészvényárfolyamának befolyásolására is. A Társaság és Jászai Gellért büntetőfeljelentést tesznekVályi-Nagy Vilmos ellen.A riportban elhangzott állítások cáfolatát a 4iG alábbi linken elérhető sajtóközleményetartalmazza:https://www.4ig.hu/alaptalan-vadakra-epul-a-partizan-interjujaBudapest, 2026. szeptember 12.
feel
feel szombat, 19:38
Előzmény: #104255  rice001
Jo nagy kamugep ez a Valyi majd pont igy targyalnak,hogy OV neki mondja szemtol szembe legyen 5mrd-al tobb😀es o igy ment egyeztetni az elado felel.Ilyen a meseben nincsen.
farkasfu
farkasfu szombat, 19:32
A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása a Partizánban elhangzott súlyosan valótlan tényállításokról
Csatolt dokumentumok:
Jolesz szombat, 19:30
Előzmény: #104261  KNZilium
Merjünk nagyok lenni, hajrá 4iG! FIGHT!
Thor1
Thor1 szombat, 19:18
Előzmény: #104258  KNZilium
Tudod mindenki magából indul ki! De ha ennyire egyszerű vagy akkor legyen. Szép estét!
KNZilium szombat, 19:14
Előzmény: #104259  DxDraco
Néha nézz rá a social mediara. Csodákat fogsz látni, pl úgy látom mindjárt kész a martonvásári műholdgyár. De Te merjél kicsi lenni továbbra is!

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek