Ez még bőven a nevetséges kategória! Ami viszont szvsz újabb akadály, hogy ennyi hónap szarozás után már egy felhuzás lesz egyszerű. Nem hiszem, hogy könnyen felszaladnánk, mert aki szabadulni akar, az már nem hisz a 3k feletti árfolyamokban, valszeg sokkal előbb dobni fogja, ami gátja lesz a "régi típusú" emelkedésnek. A nagyok nem veszik, csak tartják, az itteni "befektetők" pedig szintén csak tartják, tehát ők se járulnak hozzá vételeikkel az emelkedéshez. Jelenleg szerintem csak forgalom generálós vételek vannak többségében, ezt várom a felhúzásnál is. Akkor viszont örülhetünk, ha 2k-ig elvánszorog. Összességében nem sok okunk van az optimizmusra, de a sportfogadásban is minél kisebb az esély, annál nagyobb az odds, így a várható nyeremény is. Tippmix lett a 4igből is, sajnos.
Én is tartom még mindig, de hogy miért azt már magam sem értem. Semmi bizalmam nincs már bennük. Még a kgy-re is elmentem hátha okosabb leszek. Csak a duma..... "Ennél már csak jobb lehet" sajnos nem vagyok benne biztos.
Ami még alap igazság, hogy az új kormány tesz a befektetők védelmére. Lásd tőzsdefelügyelet. Volt a múltkor kb. 5 sablon mondat Kapitány és Varga szájából tőzsdenyitás kapcsán, hogy fontos a tőzsde, a szabályozottság bla-bla-bla. Azonban számos szegmense [Alteo esete, Ott-one, brokik manipulációja] vadnyugat kb. Tehát van mit fejleszteni, jól beszéltek Vargáék!! Bu.i gyerekek játszótere a nyári nihilben a papper. A fórumon is említett, felügyeletnek elküldött e-mailek/screen shotok valószínű idővel feldolgozásra kerülnek. Napi találós. Melyik hazug menedzsmenttag mondta: kreatív vállalat vagyunk, találunk megoldást az új kormánnyal való együttműködésre..? Mikor lesz a megállapodás 1.300 Ft-nál?😆 Ami pedig az árfolyamot illeti. 8 hónap alatt majd -65%. A kormánynak/menedzsmentnek volt ideje alkudozni. Ennél már csak jobb lehet. Forró vizet a kopaszra..! Nah irány dolgozni.
Sajnos teljesen eltűntek a vevők a papírból. 1 hónap múlva jelentés. Talán itt lesz a fordulat, amiben már többen régóta bízunk. Szept-okt pedig jöhetnek majd a közös hírek a kormánytól és a cégtől. 1694ft
így van, ha idegen vételt vagy eladást érzékel elkezd "furcsán" viselkedni a könyv, de ezt lehet? ez netto piacbefolyásolás, ezt nem szabadna engedni szerintem.
Full manipulacio az egesz. Honapok ota latjuk, sokan be is irjak, mi tortenik ha beteszel a konyvbe vagy kiveszel. El kell engedni, kar ragodni. A manipulacionak oka van. De azt nem tudjuk mi. De itf a tozsdei alap igazsag, hogy a turelmesek elveszik a turelmetlenek penzet - hatvanyozottan igaz. Kitartas!
Szerintem a tulajokat nem érdekli az árfolyam .A közkéz kicsi,a nagy tulajok odarakhatnák ahova akarják , láttuk ezt tavaly . Itt is akinek sok van csak tartja lesz ami lesz . Mikor 4800rol esett 2000ig ők se adtak el belőle . Ezt mondjuk nem is értem . De van aki kereskedni akar a tőzsdén, max 2-3 hetente megforgatni a pénzt . Na ezzel vagyunk mi meg Kata ,akik pesszimisták vagyunk már . Én tartom az őszt , kivárom . Hó elején szerencsém volt 2000 felett eladtam , 1800 körül vedtem . De azért láttam már itt 1 hét alatt 1000 Ft ot esni . Sajnos mikor ki kellett volna szállni nem adtam el mert bíztam az árfolyamba . Most ez van . Itt azt is eltudom képzelni , hogy ősszel megint 4000 lesz . Sose lehet tudni . Ahogy a spekák reggel megjátszák olyan lesz az árfolyam .
Nekem is ez a véleményem.Volt olyan,hogy még ki sem nyitott,aztán már azt írja,hogy vajon ma hány százalék mínusz lesz.Meg van,hogy irogatják,hogy ma megnézzük ezt,meg,azt a szintet.Mintha folyamatosan az esésnek szurkolnának.Akik benéznek a fórumra,el is megy a kedvük tőle,mert olvassák az egész nap beírt negatív hozzászólásokat.Én sem vagyok happy,de azért egész nap nem fikázom Bízom,egy pozitív fordulatban,mert most már tényleg a béka segge alatt van az árfolyam,és szerintem már a külföldi tulajok sem nézik ezt már jó szemmel.Lehet minuszolni nyugodtan.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.