De gondolj bele mekkora hatalmunk van! Ha hiszel a mesékben, megszívathatnánk még a Rheinmetallt is! A rendszeresen ideírók összeállnak és adagokban eladnánk az összes részvényünket. Ha tényleg a kisbüfik barmolták le ide, akkor mi történne most? Képzeld el, lelöknénk 1100ig mondjuk. Nagy tulajok mit szólnának? Ja, tudom! Ősszel úgy is 3-4000 között lesz, úgyhogy szemrebbenés nélkül tartanák, és nem kérdeznének semmit JGtől. Mese vége. Majd még finomítok rajta, most járok még csak a Benedek Elek tanfolyamra!😁
Becsszó, annyira örülnék, ha írhatnék valami lelkesítőt! Mondjuk, hogy R: 4965, mindjárt új ATH... Ehelyett, úgy érzem magam, mint amikor szerepet kaptam egy szexfilmben. Örültem, hogy jó meló, jó fizuért. Aztán, kiderült, hogy én voltam a filmben a férj, aki reggel elment dolgozni, az asszonyhoz meg jöttek a srácok. :D Tiszta 4IG feeling.
Mikor a 4IG cégvezetés azt látja, hogy a honvédelmi miniszter utasítására katonáink a Pride-on vizet osztanak, akkor szerinted mi lenne a helyes kommunikáció? Jövőre lehet a haderőfejlesztés égisze alatt színes lufikat fognak fújni és eregetni. Már elnézést. Egyébként szerintem már ők sem tudják, hogy mit akarnak ott a magasban és ezért inkább várnak 4IG-nél.
Mit mondjanak? Pl. amikor MP vett 4IG részvényt ismert volt előtte a cég struktúrája, de akkor ez nem volt baj, mert lehetett vele keresni. Most már baj, mert ezt így kell eladni a sok szavazónak. Agyrém ez az ország! Csöbörből-vödörbe.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.