"Szintén a bizottsági ajánlásokkal összhangban az körvonalazódik, hogy jelentősen csökkenthetik a magyar állampapírok után járó lakossági kamatokat, az általános kamatcsökkenésen túli mértékben is. Egyre hangsúlyosabban vetődik fel a kérdés, hogy a TBSZ-számlákhoz kapcsolódó adómentesség vajon megmarad-e?"
Voltak hírek amire kellett volna emelkedni . De milyen hír volt amitől ennyire be kell esnie ? Ezt így nyomják lefelé . Most 1800 már 3000 db eladói . És rakják be alá sorban a 17xx eladókat
Milyen konkrét hír volt az elmúlt fél évben? A "megtiszteltetés volt találkozni X.Y. Úrral, ahol áttekintettük az előttünk álló lehetőségeket" nem játszik. Konkrét hír, megrendelés, szerződés. Biztos volt, de nekem nem jut az eszembe. Csak a "nem kötelező érvényű" megbeszélések.
Fél éve egy csapat mozgatja az egészet kos darabszámmal gondolom hogy ne legyen feltűnő . Általában egy 100 Ft-os sávban mozgatva . A választások előtt ez ment napi szinten . Most kicsit visszavettek a kötés számokból szerintem
Amit írtam: Iazok nyomjak le akik 5-10 Ft ert mozgatnak 10k papirt naponta tobbszor. Beall vetelre megkapja, es 1 perc mulva mar eladoin van az elso helyen. Csak neki tudsz eladni, illetve tole venni. Nincs mas opcio. Amig ezek mennek itt nem lesz emelkedes, es nem tudsz kereskedni se mert eléd áll mindkét oldalon. Kapirgalja az aprot, es kinyirja a papirt :(
"űripar,műhold gyártás stb." ezt a részt fejtse már ki valaki, aki tud bármit is! Mert én semmit. Milyen szerződések vannak megkötve? Mire vonatkoznak azok a szerződések, kik dolgoznak rajta, hányan, hol? Mik az eddigi eredmények, készült-e már valami, legalább egy csavar stb. Állandóan hivatkoznak rá, hogy ez is nyomja fel a részvény árát (látjuk mennyire), de semmi infó. Tényleg érdekelne, mert már nagyon elege van mindenkinek a bullshitből. Ugyanígy hadipar, ha arról van bármi konkrétum, a kézfogásokon kívül, meg a rengeteg országban kiépített komoly kapcsolati tőkén kívül, amit a hajunkra kenhetünk a milliós minuszaink mellett. És most képzeljetek ide egy vöröslő fejű smileyt.
3000 db elvileg nem mennyiség. Csak a mostani kereskedésben az. Ezelőtt gond nélkül kivettek 10.000 db-okat is egyben. Ha jön valami jó hír a cégről, visszatérhet a bizalom, vele együtt a forgalom, és az emelkedés. Addig meg az van, hogy ha például én, mint extra kis befektető el akarom adni a packom, nem tudom úgy eladni, hogy ne öntsem le nagyon. 5-ös könyvben sokszor 1000-2000 db-ra alig van vevő...
Azt nem fogja még fel mindig sok vaksi, hogy ezek tényleg bűnözők. Sorra viszik el őket bilincsben, mert "jól" viselkedtek. ;) Hogy a jó Istenbe kéne velük beszélgetni? Babusgassa őket, simogassa? A mindenit neki, térjetek már észhez! Szatyorban éltetek eddig, azért nem megy? Azok után. amit műveltek az országgal. Ez a minimum, amit érdemelnek. Sőt! #habzószáj
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.