Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Karpediem ma, 18:16
A nyilatkozat egyik kulcsmondata nekem: "Ez azt jelenti, hogy amiben csak lehet, a hazai gyártásra kell támaszkodnunk. Ha pedig valami már rendszeresítve van és jól működik, akkor nem kell feltalálnunk a spanyolviaszt, azt kell használnunk, mert a logisztikai utánpótlás és a fenntartás kérdései így oldhatók meg a leghatékonyabban. Azt tudom ígérni, hogy valóban arra és annyit fogunk költeni, amennyi a katonáknak és Magyarországnak a leginkább hasznos."
Kawaszabi77 ma, 17:56
Sok a feladat!Ha ez igaz amiket a tévébe láttam az elmúlt 2 hónapba,akkor úgy kell kezdeni,hogy minden városba épiteni egy új börit,mert 10-böl minimum 3 embert le kell csukni de izibe  mindenhol!Akkor ha ez lefut,utána rendszert kell  váltani,hogy az adózók verejtékes munkával megtermelt lóvéja ne a politikusok,a rokonaik,meg a haverjaik zsebébe landoljon!És akkor leszünk csak a nullán,a startvonalnál,és akkor lehet kezdeni a szarból várat épiteni,ahogy be lett igérve!Jönnek az uniós pénzek,meg a Lőri-Matolcsy brigád is visszaadja az ellopott csiliárdokat,kérdés az,hogy ebböl fel lehet e épiteni ide is Dubai 2-t,mint ahogy ennek a sok rendszerváltónak beigérték!Én azt látom,itt dolgozni csak az megy már el,akit nincs aki eltartson!Ha van egy apuci,vagy egy külföldön disznószart lapátoló férj,aki szponzori pozicióba tud állni,akkor inkább otthon fészbukkozik már a csapat,nem a munka világába térül fordul!Nálunk speciel a fél város otthon hentereg!Meg várják a sült galambot tátott szájjal!Mindegy!Várjuk most az uniós lóvékat!A tisza honlapjára felmentem,993.000ft-al fogok többet kapni évente,mint a Vityáéknál,úgyhogy én hátradölhetek.
Audax1 ma, 10:18
Előzmény: #96413  Audax1
  ... lépést...
Audax1 ma, 10:18
Előzmény: #96412  1791akipoV
Ez szép tőle, de lássuk a medvét már végre, azaz mutahatna, csinálhatna valami konkrét lépsét a magyar fegyverekért! Szvsz.
1791akipoV ma, 09:25
Előzmény: #96411  Audax1
Vezekényi azt mondta a közgyűlésen, hogy ismeri Szendi-t jól és amikor vele dolgozott akkor azt volt a "teóriája", hogy magyar katona kezébe magyar fegyver való.
Audax1 ma, 09:03
Előzmény: #96403  Csomi_1977
Bocsi, de ebben a cikkben egy szó sincs a SAFE-ről. Úniós pénzről igen, de a SAFE egy hitel, nem a sokat emlegetett úniós pénz! Van szó fegyverekről, fejlesztésről, hazai fegyvergyártásról, ami még nagyon halovány és a szándék is affelé mutat, hogy a jelenlegi helyzetből el szándékoznak mozdulni - kell is.. Nem említik sehol a SAFE-t.
spieler ma, 06:22
Előzmény: #96407  tschi-
2035-ig kell teljesíteni az 5%-t!
BigD21 szombat, 23:36
A SAFE-pénzek (uniós védelmi hitel) elköltését és koordinációját a Tisza-kormányban két kulcsfontosságú minisztérium végzi megosztott feladatkörökkel:
  • Külügyminisztérium
  • Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium
Ecpec
Ecpec szombat, 22:10
Előzmény: #96407  tschi-
Nem tudja a jobb kész, hogy mit csinál a bal ,és fordítva, avagy vak vezet világtalant és ez itt a legnagyobb baj. Egyenlőre a piac ezt árazza.
tschi- szombat, 21:53
Nincs ebben semmi különleges, hacsak az nem, hogy még mindig nincs képben azzal, hogy 5%-ot kell teljesíteni, nem 3,5%-ot. Ebben mondjuk egyezhetne a külügyminiszter által mondottakkal.
Illetve még ami lejött: továbbra is inkább vezérkari főnökként viselkedik, nem miniszterként.
HunSuccess szombat, 21:35
Az a baj, hogy hajlamosak vagyunk túl gondolni egy szimpla könyvhetes villáminterjút… meg hát mást is…nem kell belelátni és belemagyarázni dolgokat, amik nem hangzottak el. Gondolj vissza arra, hogy Orban Anita legutobb miket mondott a SAFE-ről… jönni fog
Csomi_1977 szombat, 21:30
Előzmény: #96404  HunSuccess
Ha lenne SAFE logikus lenne , hogy beszélne róla . Vagy azt , hogy ok abból a pénzből nem költünk honvédelemre de majd a SAFE megoldja 
HunSuccess szombat, 21:04
Ezt miből gondolod? Szó sincs a cikkben a SAFE-ről. A helyreállítási alapot nem is lehetne honvédelmi célokra költeni. A SAFE előnye, hogy mozgásteret ad a költségvetésnek, hogy máshova tudjon átcsoportosítani pénzt. A védelmi ipar és a SAFE Kapitány és Orban asztala. A védelmi tárcától kikerült ez a portfolió. 
nyereg
nyereg szombat, 20:02
Előzmény: #96401  Nemtommilesz
Nagyjából én is így látom, valószínűleg a cég is benne van, mert kinek is van sok részvénye es pénze, de még a leírtakkal együtt is nehez elkepzelni is nemhogy megvalositani. Pl 2250 körül úgy nézett ki, hogy ez kizárt, hogy akár csak 2200ig lemenjen a könyv alapján aztán pénteken 1860ig lement..... 
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 19:33
Előzmény: #96400  nyereg
Én is párszor megszívtam a könyv miatt. Mivel magadnak nem adhatod, ezért szerintem több kereskedési számláról manipulálják. Borzasztó sok pénz és részvényszám lehet erre a csapat birtokában, különben nem menne. Hogy technikailag hogyan vezényel a programjuk - mert ezt maskepp nem lehet - hogyan kezeli egyszerre a sok szamlat ott van a nagy tudomany. Hogy mondjuk 4-5 szamlaszamrol kereskednek, es az egyik fugg a masiktol, de lehet csak mindegyikre el van osztva love es rv es nyomják. Tobbszor beirtam, mas is, ha beteszel azonnal rak eléd, ha kiveszel kiveszi biztos robot van rajta. De azonnal tortenik a reakcio, ha beteszel azonnal ott van az övéké is. Ezt azért furcsállom, mert ha pl 1 mp  utan jelenne meg, az hihetobb robotreakcio lenne. De igy olyan mintha latna a könyvet mikor bekuldod, es mar a tieddel egyutt jelenik csak meg. Ez meg akkor BÉT is benne vastagon szitu?
nyereg
nyereg szombat, 17:37
Az is egy érdekes kérdés, hogy hogyan tudják ilyen elképesztő ügyesen mozgatni, akik csinálják könyv szinten, amikor esik elbábozzák h itt tobbet emelkedés nem lesz, mikor emelkedik, akkor meg hogy esés. Saját szememmel láttam nem egyszer és egyszer csak változtatnak és teljesen más a könyv, az egyik órában fogod a fejed h nem vettél, a másikba hogy nem adtál és sokadszorra profin lejátszák, kik lehetnek ezek, akik ennyire le bírják ezt játszani újra és újra, honnan lehet ilyen érzékük rá? 
nyereg
nyereg szombat, 17:05
Előzmény: #96397  Nemtommilesz
Köszönöm, hogy leírtad 
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 16:59
Előzmény: #96397  Nemtommilesz
Ritkábban
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 16:58
Előzmény: #96396  nyereg
Ha egy észrevételt megengedsz: megvisel a dolog. Te is érzed, és emiatt megoldást keresel. Viszont nyerni is szeretnél. Ez is érthető. Én a helyedben csökkenteném a pozíciót első körben. Már lehet az is segít az egészségeden.  Ha van plusszos pack, eladni, és kivenni a számláról azt a pénzt. Csökkents, és a lelkednek könnyebb lesz. És a maradék kisebb pozíciót könnyebben tudod futtatni is felfele, nem lesz olyan erős realizálási kenyszer. Lehet még többet is nyersz a kisebbel hosszabban tartva, mint ki be ugrálva stresszben lenni minden nap, mi lenne a jó. Tűzz ki célt mit szeretnél realisan. Ha azt mondod +20% elég, akkor rá kell ülni, és nem foglalkozni vele, max havonta 1x ránézel. De mivel éves a célod lehet ritkanban is.
nyereg
nyereg szombat, 15:45
Előzmény: #96395  Kawaszabi77
Hát igen, hogyne teljesen így van, nálam ugyanez pl delta, adni kellett volna már rég, a 4igbe meg kivárni a visszavétellel. Meg nem adni korán, igaz azt aztán visszavettem. Minden szavad igaz. Úgy kell döntéseket hozni a jelenben, hogy fogalmunk sincs mi lesz. Ráadásnak még a kereskedési rendszer is fals adatokat mutat. Én el is határoztam, hogy ha eladom amik most vannak abbahagyom az egészet, max remélhetőleg 2 éven belül.... 
Kawaszabi77 szombat, 15:14
Előzmény: #96394  nyereg
Egy biztos,itt okos lenni nem tudsz,mindig az idő fogja megmondani,hogy mennyire voltál okos!Mindig később derül ki minden!Én tudod hány nagy raliból kimaradtam,hogy csak utólag kiderült,hogy a fele ralikor kiugrottam már?Vagy forditva,bent maradtam 85-ön Futuraquába,azt 15ft-on adogattam el 5 év múlva 2025-be?80% bukó,azt még 5 évig rohadtam benne!Meg hàny papir lenullázott?5-6 biztos volt,csak amikre fejböl emlékszem hirtelen!
nyereg
nyereg szombat, 12:55
Előzmény: #96393  Kawaszabi77
igazad van, 
mára kialakult itt egy olyan helyzet amiből szerintem  az lehetne a kiút, ha nem nézem, nem kereskedem, mert ha komolyan megindul(na) akkor az ember apránként eladja h majd úgyis fordul. 
Viszont ha meg azt csinálja mint az elmúlt héten akkor meg legalább részben jó lenne adni és lejjebb vissza, viszont az ilyen napok v hetek, mint az elmúlt időszak v tegnap nagyon megviselőek, talán ha nem nézné az ember, hagyná az egészet ez lehetne erre a legjobb megoldás, szerintetek?
Hozzátéve h az erste kereskedési rendszerei ótvar szarok vagyis azzal is csak az ideg van, ez is azt indokolná h hagyni a francba, csak hát mi van ha sávozik viszont egyszer majd nem fog visszaesni....
Kawaszabi77 szombat, 12:41
Előzmény: #96392  nyugdijas
A nyomást vagy a szivást?A nyomás mikor minden nap emelkedik valami 5-10%-ot,mint itt 2025-be!A szivás meg ami itt megy 7 hónapja!Mondjuk mind a kettő megviseli az embert,de az első verziót könnyebb kezelni!
nyugdijas péntek, 21:26
Előzmény: #96391  nyereg
Ezért az én ismeroseim kozul csak egy tozsdézik. Nem mindenki bírja a nyomást.
nyereg
nyereg péntek, 21:16
Előzmény: #96390  nyugdijas
Megprobalok én is leállni azzal h napi szinten figyelem, nem érdemes, mert annyira kiszámíthatatlan, ha meg adok el, hogy lejebb vissza veszem az se biztos, annyira megvezetik az embert a könyvel lefelé is és felfelé is, lehetetlen lekereskedni. Rá kell nézni 1 év múlva vagy rá lehet nézni naponta, de csak úgy hogy nem szabad kereskedni. Ez lenne a megoldandó feladat számomra. 
nyugdijas péntek, 21:02
Zoldben zártunk, akármilyen halvány zoldben, de zoldben. Már ennek is orul az ember. En azt gondolom, hogy az alján vagyunk, mindegy hogy az 2000 vagy 1750, Innen, szerintem, az út felfelé lesz. ma vagy augusztusban. Nálam ez nem oszt és nem szoroz. En is szeretném ha minél hamarább menne fel, de kivárom. jovo héten mehet fel és mehet újra 1900 alá.  Akik eladták 1900-on  veszteséggel ma és néhány napja szerintem elhamarkodva adták el és ez a pénzukbe kerult. Ez az o dolguk, mindenki máskép csinálja.  Nem érdemes , szerintem, naponta kommentálni az árfolyamot. Ha valaki nem hisz a cégben hát adja el a pakkját és vegyen mást. Probálja máshol behozni a veszteségét.  Csináltam sokszor és itt vagyok.
tschi- péntek, 20:22
Előzmény: #96388  tschi-
Egyébként valószínűleg ricenak lesz igaza. Kiegyezés lehet a háttérben Jászaival. Nagy a hallgatás és a törvényi indoklás is elég kurta. 
Mivel 60%-ra viszik le a befektetők minősített többségi küszöbértékét, nagyjából a Rheinmetalléhoz hasonló mértékű tulajdoni része lehet az államnak.
tschi- péntek, 20:10
Az EU-s források megszerzéséhez szükséges törvénycsomagba belekerült a tőkealapokra vonatkozó törvény módosítása is. A rövid indoklás eléggé elkeni a valós szándékokat.
Szerintem hamarosan kiderül, mekkora a valós állami tulajdonrész a befektetési alapokban.
real
real péntek, 19:34
Spacex 168 usd
Rellim
Rellim péntek, 18:55
Előzmény: #96371  Miner
Gratulálok!
Sikerült a mai napot pontosan eltalálnod! :)
Bár nem emlékszem, hogy mennyi az év végi zárótipped, de ha a tiéd a legmagasabb, remélem, hogy akkor ugyanígy gratulálhatok! (y)
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 17:57
Előzmény: #96384  Kvkrisztian
Remeljuk veszik hetfon is :)
Kvkrisztian
Kvkrisztian péntek, 17:51
Előzmény: #96382  Nemtommilesz
Még 459 db maradt a könyvben vételi szándékkal, 1 ajánlatban.
Miner
Miner péntek, 17:19
Előzmény: #96376  FTZS
Nem muszály maxon zárni és nem baj, ha piros. Sőt, az sem baj, ha van egy kis kanóca felül. Nyilván nem a legszebb szitakötő amit valaha láttam, de nem is ez a lényeg. Ha működik, akkor tök mindegy. Jövőhéten meglátjuk. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 17:16
Nem lattam a vegen a konyvet. Aki latta: a 2026  az vetel volt, vagy ráöntötték a vevőre?
HunSuccess péntek, 17:09
Micsoda nap és zöld! De vajon mi vár ránk jövő héten?

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek