Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Getup
Getup csütörtök, 08:54
Előzmény: #96099  Rellim
Ma beindul a harc 2kval szerintem...könyv elég 0 eddig..meddig nyojak meg le...
Rellim
Rellim csütörtök, 08:51
Indi 2040
lajso szerda, 23:19
Csak egy megjegyzes :)
Ma vendege lehettem a brit nagykovetseg kiraly szuletesnapja alkalmabol rendezett unnepsegenek. Ket foszponzor utotte meg a szememet, a Rolls Royce (SMR) foszponzorkent es sokadrangulag a 4IG. Mindenki gondoljon amit szeretne, mas magyar szponzor nem volt. Beszelgetesek alapjan az uj kormany politikajan mulik a jovoje a temanak. En megtettem a tetjeimet, a reszvenyeim maradnak:)
BigD21 szerda, 21:57
Előzmény: #96095  HunSuccess
így látom én is, pont ezt a gondolatsort próbáltam leírni fürdés közben…
BigD21 szerda, 21:55
Kicsit furán érzem magam.Nem teljesen értem, hogy mint részvényesek, hogy lehettek ennyire türelmetlenek!Most veszi át a Tisza a Fidesztől a kormányzást és szinte mindenhol a korrupció, korrupció…. korrupció. Természetes, hogy óvatosan nyúlnak bármihez, ami az előző kormány “terméke”.Azt látom, hogy csak a 4iG-nél maradva, egyelőre minden megy a megszokott rendben.Jászai,  nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövet folyamatosan megy, dolgozik, intézkedik és a kormány hagyja, had tegye a dolgát!!!A háttérben kemény munka folyik és NEM a részvényárfolyam a prioritás, hanem a jövő építése!Értem én, hogy mindenki rápörög az árfolyamra, hogy nap végén ennyi meg annyi, miért nem ezzel foglalkozik a vezetés.Gondolom azért, mert nem ez a legfontosabb!DOLGOZNAK!Intézik, hogy minél jobb pozícióban legyenek!Én nem fogadatlan prókátor vagyok csak próbálom megérteni a jelenlegi helyzetet!Úgy érzem, sok embert nem is érdekel milyen fontos, jelentős esemény volt a törökországi!“A delegáció emellett egyeztetéseket folytatott az Aselsan, Törökország vezető védelmi elektronikai és technológiai vállalatának, a Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE), az ország meghatározó fegyver-, lőszer- és hadiipari gyártójának, valamint a CANiK, a nemzetközi piacokon is jelentős kézifegyvergyártó vállalat képviselőivel is.”
Neem, csak 2000 alatt, felett…
 MiFID tesztet (alkalmassági vagy megfelelési kérdőív) mindenki töltött?
Legyetek türelmesek, mások gőzerővel dolgoznak, hogy rendben menjen minden!
Türelem!
Pár hónap és amennyiben minden jól halad, nem 2-3k miatti árfolyamon fogunk izgulni, az biztos!
HunSuccess szerda, 20:31
Előzmény: #96090  Atti67
Teljesen egyetértek veled. A jelenlegi bel- és külpolitikai környezetben, illetve gazdasági környezetben nincs is valódi oka a nagy emelkedésnek. Itthon két hónapja valós gazdasági döntések nem történtek, amelyek pozitív irányba mozgatnák az árfolyamot.
Külpolitikai szempontból is továbbra is fenn áll az Irán és USA közötti konfliktus, amely nemhogy enyhült volna, hanem az utóbbi napokban felerősödött. Továbbá az elmúlt időszakban jelentős esés volt, illetve korrekció az amerikai tőzsdéken is. 
A szomszédunkban a háború nemhogy befejeződött volna, hanem egyre nagyobb pusztításokkal jár a hátországban. Ez se segíti az árfolyam emelkedését. 
De ha megnézzük a nagy magyar blue-chipeket, a két hónapja ezelőtt megjelenő eufórikus hangulat ellenére nemhogy kitörtek volna és emelkednének, hanem estek, oldalaznak, illetve stagnált az árfolyamuk. Az OTP 45.000 forintról 40.000-re esett. A Richter 13.000 forintról 11.800 forintra esett. Ha ezek a nagy magyar blue-chipek nem tudnak emelkedni, akkor vajon a 4iG mitől is tudna? 
Ugyanakkor továbbra is tartom, hogy a cég a jövőben invesztált. Jelenleg még nem látjuk, de hamarosan ki fog derülni és ez meg fog mutatkozni a részvények értékében is. Kapitányt igazi profinak tartom, és ő még egyszer sem említette a céget negatív kontextusban.
Jó lesz ez, csak türelem! Egy év múlva már másként fogjuk látni a 4iG helyzetét.😉
Atti67 szerda, 20:29
Előzmény: #96093  Nemtommilesz
Neked is viszont
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 20:12
Holnap meglátjuk! Szép estét a Tisztelt Részvényeseknek!
https://youtu.be/1gpXMGit4P8?si=NREC4_vN_iCCWPUa
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 20:07
Előzmény: #96090  Atti67
Valaki korábban írta, ez feketeöves papír 🤣
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 20:05
Előzmény: #96088  Csomi_1977
Your insight serves you well. - Obi-Wan Kenobi
Atti67 szerda, 20:03
Előzmény: #96088  Csomi_1977
Nem menekülni kell,csak kemény idegrendszerűnek kell lenni,ki kell várni.Akinek hírtelen kell a pénz,annak nem bugi ez a papír.
Atti67 szerda, 19:55
Előzmény: #96087  Nemtommilesz
Felfele 16k vétellel ,hogyne lennénk boldogok.De ezt a pánikkeltést egy valaki,vagy egy kis csoport csinálja.Egyébként meg egy kis szikra elég lenne a kitörésre.Pl elkezdenének SRV-t venni ezen a nyomott áron,vagy egy hír a kormány és a cég bizonyos kiegyezéséről.Vagy Jászai nyilatkozna a cég  nem titkos megkezdett termeléséről,amiről már régebben megállapodtak.Az nem ármozgató hatású,hogy most itt tárgyalt,ott tárgyalt,stratégiai megállapodást kötött stb.
Csomi_1977 szerda, 19:47
Előzmény: #96087  Nemtommilesz
Sajnos egyre inkább azt látom, hogy innen menekülni kell .
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 19:39
Előzmény: #96086  Atti67
Ha felfelé ment volna a 16k  vetellel boldogok lennénk? Én nem. Akkor is mínuszban lenne a nap végere. Ez piti tétel, mikor pörgött a papír, ekkora pakkok sutty  elkeltek. Szerintem a kisbüfik 90%-a bukoban ül. A nagy emelkedésből kimaradtak beszálltak lejjebb, eleget esett már jelszóval, majd beragadtak, vagy dobták bukóban, így kerültünk egyre lentebb. 90% bukóban ül, várja, hogy kiszállhasson. Szvsz barmit beleláthatunk, szándékosságot vagy nem, de itt olyan lassú emelkedés lesz, hogy a sánta vánszorgó szárazon hegymenetben kaptató csiga fénysebességgel távolodó objektum lesz hozzánk képest. Sok eladó lesz mindig a könyvre öntve, es ez olyan fék lesz, hogy nehéz lesz kivarni a normalis arfolyamot. Aztan a speka csapatrol ne is beszeljunk, mikor azok is ujra nyomni fogják.
Atti67 szerda, 19:04
Előzmény: #96085  Nemtommilesz
16:48-kor még 2094 volt,majd 16:59-re kis mennyiségekkel lenyomták 2054-re,és 17:05-kor zárt 2048-on majd 16K-val.Mi ez,ha nem szándékos lenyomás,piacbefolyásolás.Ezt kellene az MNB-nek megnézni
Nemtommilesz
Nemtommilesz szerda, 18:37
Előzmény: #96075  Atti67
Ne hergeljétek magatokat. A 16k kötés előtt 2056  volt, ahhoz képest további 8 Ft lefele az lófütty. Az sokkal zavaróbb, hogy 2400-ról itt nyomorgunk, hogy a 2400 alsó szélét sem tudta megtartani. Ez pedig biztosan azert van mert fogy a türelem. Lehet azt mondani, hogy kicsik adják, akiknek mondjuk párezer db van, de lehet olyan is adja szepen akinek van pl 200-300 ezer, 800 alatti bekerrel. Nem tudni. Lehet nagy% a napi forgalomban csak ide -oda forgalom generálás. Szvsz utóbbi van. Itt nem lenne csak napi 10-20 k db forgalom. Ha annyira venni akarták volna 20xx alul akkor feljebb jött volna 2100 alá a vevői akarat. De nem jött. Nem véletlenül volt így pakolva a könyv vevőin, hogy mindig volt a nagy db vevő árfolyam előtt 2-3 kisebb tétel.  Valójában mindenki azért imádkozik menjen már fel, de ha nem akkor  1600 ig menjen le, es ott forduljon,  mert ott akar mindenki bevásárolni. Két popsival 1 lovat nehéz megülni, a türelem most a kérdés. Ami lássuk be - fogy mindenkinél mert nem tudni még mindig, hogy mi lesz. Cumi van most.
HunSuccess szerda, 18:18
Előzmény: #96082  HunSuccess
Lehet, h a NATO tag török fél lesz a nemzetközi befekteto??? 
HunSuccess szerda, 18:03
https://mfor.hu/cikkek/vallalatok/a-magyar-torok-vedelmi-ipari-egyuttmukodes-tovabbi-erositeserol-targyalt-a-4ig-vezetoje.html
  • A  4iG⁠ vezetője, Jászai Gellért Ankarában tárgyalt a magyar–török védelmi ipari együttműködés további erősítéséről a török védelmi ipar vezető szereplőivel.  
  • A látogatás a török védelmi iparért felelős szervezet (SSB) elnökének meghívására történt, és időzítése különösen fontos a júliusi ankarai NATO-csúcstalálkozó előtt.  
  • A felek áttekintették a már futó közös projekteket, valamint új fejlesztési és ipari együttműködési lehetőségeket kerestek, különösen a Nurol Makina vállalattal fennálló partnerség bővítése terén.  
  • A magyar delegáció emellett tárgyalásokat folytatott az Aselsan, az Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. és a CANiK képviselőivel is.  
  • A megbeszélések főként a fegyver- és lőszergyártás magyarországi lokalizációjára, az ipari kapacitások fejlesztésére és az európai kereslet kiszolgálására irányultak, amelyeket a közeljövőben konkrét megállapodások követhetnek.

• nyugdijas szerda, 17:37
    Jo lenne, ha JG pontrol pontra beszámolna mit tárgyalt és kivel. Még akkor is ha nem irtak alá semmit.  Az a semleges udvarias vanilia bejelentés, amit általában ad ilyen találkozok után nem árt, de nem is használ, ahogy látjuk. Kellene néhány konkrét szo mit, miért, kivel nem csak az h mennyire meg volt tisztelve h ott volt és tárgyalt. 

Topik gazda

feel
    feel
    5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek