Minket úgy látom,hogy leszarnak,de nem gondolnám,hogy a nagy tulajok jó szemmel nézik,hogy majd 5K-ról,leesett 2K körülre.Ott azért vannak nagy darabszámok,így jó nagy vírtuális veszteségek is.Ébresztő Jászai brigád!
Szokásos menetrend: 10-11:00-ig felrántják, utána meg szépen csorgatják kicsi forgalom mellett. Ha már napi 400 vagy felette lenne a forgalom, akkor érdemben növekedne a story, de alacsony forgalom miatt szépen oldalaz lefele, ahol majd ujra beszálló lesz.
A Telekom már jól szivat.Én hülye eladtam és 8K-val bővítettem ezt a szart.Lassan ez a részvény már csak forintozásra lesz alkalmas,nem befektetésre.Gratula a 4IG vezetőségnek!!!!
Ez már több mint szégyen itt hagy minket minden ugy hogy estünk 3kt azert az nem semmi itt mar lattod a 2400 is kinai nagy fal.lett...😐 most is semmi sincs 4% minuszban csak ez a szar...
Sajnos a befektetői bizalom már elment ettől a részvénytől . Nem értem miért nem tesznek valami a mesterséges árfolyam mozgatással. Logikátlan az egész mozgás amit művel .
Szégyen ami itt megy.Opus,Waberer's is nagyot ment,mi meg a béka segge alatt vagyun1 nap emelkedést 8 nap esés követ.Remélem,hogy Jászai és Fekete semmit nem fog posztolni amíg itt tartunk.Inkább vennék az SRV-t,ilyen alacsony árfolyamon,hogy a befektetőkbe visszatérne a bizalom.Mert ami itt folyik,az egy nagy nulla
Fél éve megy a szenvedés ,a többségében lefelé nyomó árfolyammal . Akármilyen pozitív akarok lenni nem látom lassan, hogy lesz ebből 2500 nemhogy 3000 felett . Milyen események sorozatának kell történnie egy erőteljes emelkedésnek ? Annyira mesterséges itt az árfolyam mozgás ...
Tény, hogy rendkívül fárasztó ez a tökölés, már sajnos annak is örülni kell, hogy ez 2000 felett történik. Valaki nagyon benéz itt valamit, mert irreálisan szélsőséges skálán mozognak a vélemények. 1600-új csúcs, ez nagyon furcsa. Én a középmezőnybe helyezkedek, a 3300 körüli tippemmel. Bár az arab 4022-es árfolyama is ott motoszkál a fejemben, de az nem idén.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.