Sziasztok! Ha már a közgyűlési javaslatok között úgy is szerpel a saját részvény vásárlás, akkor most remélem a vég vételre áll vele és megtámasztja az árfolyamot holnap, holnapután
én is így látom, lehet beleszámítva safe hitelt is még jó is lehet ez a 4ignek, ott a Rheinmetall is, mint EU vezető német cég, jöhet sok megrendelés EU-tól
Teljesen igazad van . A tőzsde nem a jövőt árazza be ? Jön a SAFE +EU-s pénzek . Én az összképet nézem mindig. Ez a hitelből és hitelből élünk gazdasági modell úgyis bedőlt volna . A Miniszterelnök úr elég hamar elismerte a vereséget . Szerintem legbelül Ő is ezt akarta .
Lezárul a választási őrület és tisztulni fog a kép néhány hét alatt. Szerintem nem lesz gond. Az Államnak komoly érdekeltsége van a cégben. Amerikai, cseh, német, izraeli, török tulajdonosok/üzleti partnerek vannak. Nincs orosz vagy kínai szál. Jászai nem konfrontálódott sem a Tiszával sem Magyar Péterrel. Mindenki lehiggad majd, elkezd felelősen gondolkodni. Én számítok egy egyeztetésre a cégvezetés és a Tisza részéről. Na meg a SAFE hitelre is :)
A 4iG akár hogy is kerult a mai szintre, most ott van és ott is lesz és novekedni fog. Senkinek nem érdeke a jo cégeket szétverni. Más az Opus vagy Balási cége, nem kellenek a plakátok meg a nemzeti konzultácios papírok. No meg nemzet veje is megsínyli , mert MP nem fog tole még egy kutyolat se venni.
Hol van a MCLAGHLIN féle kozvélemény kutatás? Rengeteg munkanélkuli lesz a kozeljovoben, propagandisták munka nélkul lesznek, a koszpénzbol élo hulyegyerekeknek nagyon szomoru nap a mai.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.