Hasonlóan látom, az ígéret szép szó! Tippem: TISZA 137 mandátum. A pénznek nincs szaga.. Szóval a papírok menetelni fognak, még ha lesz is volatilitás. Volt pihenő elég, tudtak a cég, robotok és jövőbeli wannabe befektetők is zsákolni. Este a Tiszán aradás várható😉😀
Meg amit írtam az nekem Plusz ezek ellen Ottone millaim égtek benne el örökre!! Pedig egyik legjobb B szekcios rv volt és azért mert ki kellett nekik csinálni
Este minden kiderül, hogyan lesz a 199 elosztva. Egy a lényeg: bárki nyer, ne csesszenek rá az emberek. A választási ígéretek alapján az emberek csak jól járhatnak, így nincs is miért aggódni ki nyer. Azt majd akkor kell ha az ígéret csak szép szó marad. Meglátjuk, kb 8 óra még.
Ha szoros lesz a mi hazánk a fideszt teszi a hatalomra Különben most is csak baloldali van hisz Fidesz is baloldali poltikát folytat Pár napig hétig Fidesz győzelem vinne a piacot de aztán megölné mert a nyugati tőke EU MP mögött jönne be
Mindenki mozgósít ezerrel. A tiszások többsége elment délelőtt szavazni, ez volt a kérés. Ha most délután laposodik a részvételi görbe (13 órai adat erre utal) és 75% körül megáll a részvétel, az a Fidesznek jó lehet, nyerhetnek is (a fő fideszes politikusok elég magabiztosnak tűnnek), felette egyre esélyesebb, hogy a Tisza nyer. 75%-os részvételig szerintem a DK-nak is van esélye bejutni. 85% körül a Mi hazánk is kieshet. Személy szerint örülnék, ha nem csak jobboldali párt ülne a parlamentben. Semmi sem biztos, csak az, hogy költségvetési kiigazítás lesz :D
Én az elmúlt pár napban csak azt kerdeztem a melóban, cimboráktól, ismerősöktől, hogy változott e a megítélése, a korábbi leadott vokshoz képest hogy most hova fog voksolni. Nem konkretan kire, csak hogy ugyan oda vagy mashova. Tartja e a korabbit, vagy valtoztat ? 90% tartotta a politikai meggyőződését. Ne én ennek hiszek, de este kiderül, melyik felmérés volt pontos. Szvsz Fidesz 108.
A világ legnagyobb gazdasági, katonai hatalmának vezetője nyilatkozta ezt. Csak az a baj ezzel, hogy ez a gyökér nem több agyilag, mint egy “ Szőke Torgyán” És ráadásul Ő határozza meg, merre is van az előre.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.