"Az adminisztrációm készen áll arra, hogy az Egyesült Államok teljes gazdasági erejét Magyarország gazdaságának megerősítésére használja fel, ahogy azt a múltban nagyszerű szövetségeseink esetében is tettük, ha Orbán Viktor miniszterelnöknek és a magyar népnek valaha szükséges lenne rá. Izgatottan várjuk, hogy befektessünk abba a jövőbeli jólétbe, amelyet Orbán folytatódó vezetése fog megteremteni." --- Ugyanaz az Orbán vezetés fogja megteremteni a jövőbeli jólétet (mindig jövőre!), ami az EU legaljára lavírozta az országot?! Az amerikai cégek meg jönnek, ha megéri nekik, és nem jönnek, ha nem éri meg nekik. (Ebből a fenenagy magyar-amerikai gazdasági együttműködésből, a bilaterális kapcsolat aranykorából eddig kizárólag az USA profitált, míg ők meg levették a szankciós listáról Rogánt. Ez azért nem valami nagy segítség a magyar családoknak.)
Nem léptem időben... annyira össze vagyok zavarodva, hogy jelenleg kp és néhány ezer 4IG, ami jelenleg mínuszos... Hétfőtől legyen okos az ember. Nekem ez az SRV is érdekes, hogy októbertől, addigra tisztább minden, ha váltás lesz akkor MP, SAFE, tőke a növekedéshez miből, kitől... Olyan mintha itt jobb nekik az alacsony árfolyam. Nem tudom.
Konkrétan ez van leírva: Az adminisztrációm készen áll arra, hogy az Egyesült Államok teljes gazdasági erejét Magyarország gazdaságának megerősítésére használja fel, ahogy azt a múltban nagyszerű szövetségeseink esetében is tettük, ha Orbán Viktor miniszterelnöknek és a magyar népnek valaha szükséges lenne rá. Izgatottan várjuk, hogy befektessünk abba a jövőbeli jólétbe, amelyet Orbán folytatódó vezetése fog megteremteni. Donald J. Trump elnök 2026.04.10.
Közben Trump ledobta az atomot!!!!!! Donald Trump: Az USA teljes gazdasági erejét arra fogja használni, hogy megerősítse Magyarországot. Az USA be akar fektetni Magyarország fejlesztésébe, ha Orbán Viktor folytatja.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.