de a 4ig részvényre ki döntötte el hogy legyen robot rajt? Maga a cég v ki? vagy egy bróker cég? Egyszerűen kereskedhetetlen a papír, ez volt a cél a robottal?
Már nem kell őket programozni. Egyik barátom részt vett a fejlesztésükbe néhány évvel ezelőtt. AI alapján működik. Mesélte, hogy ők sem értik, mi alapján hoz döntéseket. 30 évnyi tőzsdei tapasztalattal sem értette, hogy most miért ad, vagy vesz, de amíg hasznot hoz, addig nem is kell.
igen, erre írtam lentebb h nagyon nehezzen kereskedhető a papír, ezeket a robotokat, hogyan állítják be tudja vbalaki? Úgy értem h naponta újraprogramozzák vagy hogyan, mi alapján v ki állítja őket? Köszönöm ha ezt valaki érthetően leírná, pl , hogy tud majd tartósan emelkedni a papír, ha a robot ellenkezőleg van beállítva? A robot milyen trendet támogat, pl ha kiszed valaki egy csíkot felfelé vagy lefelé akkor a robot beáll rögtön automatikusan felfelé v lefelé, ahogy éppen veszik vagy adják?
Az miert van hogy amikor leontik a vevoket, az elado odal is azonnal utána megy??? Leöntesnél annak nem kellene mennie legfeljebb percekkel utana, ha megjelennek panik eladók. De itt együtt lemegy a vevői és eladói oldal is ! Azonnal a leöntéssel !
Kérlek feel, miután bizonyos politikai események láthatóan hatással vannak az árfolyamra, engedj meg egy mondatot. Ki hiheti el, hogy a Tisza botrány hegyekkel a fején, a Fidesz gyűléseken résztvevők száma alapján, a Tisza 140 mandátumot, a Fidesz 50 mandátumot kapna a Medián szerint?
Ezt nekem senki ne mondja hogy nem direkt csináljàk viccc middig talàlnak okot hogy ez esni tudjon...lassan piros nesze neked sok jo hir tüzszünet stb... 2650 ennyit is ér pont egy nagy 0ÁT
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.