Úgy látom a népszerűségem az egekben, akkor ezek szerint fordultunk és van aki lemaradt az aljáról. Pedig itt is olcsó, de nagyon. Ha leöntik a 2150-on lévő támaszkát, akkor újra vételen leszek hamarosan. Meglátjuk.
Sajnos az emelkedés nem lesz olyan könnyed, mint az esés volt, de talán túl vagyunk a nehezén. Azt gondolom, hogy 2000 alá max egy gyors leszúrás lehet valamikor(ha lesz!?), aki spekulálni akar, ma mindenképpen vennie kell egy pakkot.
megint kiváló üzletet csinált a vezetés, a majdani 4k Mubadala részvények kiosztásához be tud vásárolni 2 k körül, és akkor középtávon még keres is rajta.
"balek voltál"Nem értitek meg, hogy a csúcson nem adhatja el mindenki. Sokan ezt írogatják, mint te.Meg azt, hogy a nagyok menekülnek, meg mindenki adja, stb.Szombaton délelőtt ráértem és írtam 1 hosszabb beírást.Abból bemásolok a 1 részletet, aminek a lényege, hogy a kicsik adják, meg nem mindenki, stb. "1 érdekesség, hogy tényleg a kicsik adják.30millió db részvény van a kicsiknél. Összeszámoltam, hogy idén 13,6millió db részvénnyel kereskedtek. (ebbe a tegnapi 2milliós benn van!) Ha
ennek közel 20%-a napizás akkor 11millió db forgott!!! Van olyan is aki
megvette, majd a pánikban tovább adta és annak a vevője is eladta
bukóban, mert bepánikolt. Szerintem kb. 9millió db részvénynek lett
új tulaja idén. Ez a közkéz 30%-a!!! Tehát amikor írogatják sokan, hogy
menekülnek a nagyok, meg Jászai adja, tömnek a vezérek, akkor valójában a
kicsik ugranak ki a szép jövőt ígérő cégből és adják egyre lejjebb,
egymást biztatva. Ez a 9millió db ami idén megfordult az összes részvény
3%!!! Érdemes elgondolkodni azoknak akik írogatták az ökörségeket, hogy
menekülnek a nagyok! meg ők adják és hiába írtam, hogy a kicsik pánikolnak a választástól." . Annyit meg még megjegyzek, hogy mindenki nem adhatja el a csúcs közelében sem. 3-4 hónap múlva majd többen fogják írni, hogy milyen jó, hogy pánikban nem adtam el, vagy azt, hogy milyen jó, hogy pánikban vettek. oszlopos 1, Ha a 4IG eladná a telekommunikációját egyben, többet kapna érte, mint a jelenlegi részvény árfolyam, úgy, hogy a hiteleket is kifizetné belőle. 2, Tvaly felyeződött be a telekommunikáció átalakítása, ami már az utolsó negyedévben látszott is. Idén minden negyedévben nyereség jön a telekommunikációból. Majd azt kell hasonlítani, nem a múltat. Ha a külföldi érdekeltségeket is nézzük és az informatikát, akkor a 4IG a Telekomnál sokkal nagyobb. 1 komoly befektető nem e jelenlegi pillanatnyi állapotot nézi, hanem a jövőt!!! 2250ft 739milla
Azt nyilatkozta JG, hogy a SAFE az egy kedvezményes hitel. Ez lenne a legoptimálisabb az államnak, mert ez egy kedvező hitel, egy eszköz. A fejlesztés/beszerezés/gyártás mindenképp megvalósul, legrosszabb esetben más forrásból. Szerintem, hogy nem kapunk SAFE pénzeket az EU-tól, az borítékolható, de részvényesi szempontból majdnem mindegy is. Én a kormányváltásban érzek nagyobb kockázatot, mivel az ellenzék inkább ideológia vezérelt, mint józan. A Rheinmetall miatt talán... nem bántanák, de én erre sem vennék mérget, hiszen a németek is képesek feláldozni a teljes iparukat is az ukránokért... Mindenesetre én továbbra is úgy gondolom, nem lesz kormányváltás.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.