Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zsozso1 szombat, 21:58
Előzmény: #89192  rice2
Ha a Tisza nyer nem változik semmi, tudjuk Petike is függő mint mi itt sokan tehát lesz egy kis dörzsölőzködés Kicsit a kapcsolati rendszer több fele oszlik. Nyilván a pénz a lényeg de a cég megy tovább.
Godlike szombat, 20:55

A kislányom és én örülni fogunk 5 éven belül.
Tartom és még veszek, ameddig le van akciózva.
Köszönöm ezt a lehetőséget.
Marika113
Marika113 szombat, 20:49
Előzmény: #89217  palotai4
örülök h hallok felőled.
palotai4 szombat, 20:12
Előzmény: #89212  Worthington
Ennek? Még csak most fogja elveszíteni a Fidesz a választásokat. Majd miután akkor beszakad az összes NER részvény, azután elgondolkodom a 4iG-n, de az már 2000 alatt lesz. Szvsz az Opusnak lőttek, a Waberersből olcsón ki fogja vinni Tiborcz a biztosítót, talán a 4iG túléli majd. De hogy kiknek jutott eszébe a választások előtt fél évvel megduplázni az árfolyamát, illetve főleg, hogy miért, az nagy kérdés számomra.
feel
feel szombat, 20:10
A Rheinmetall részvényárfolyama több mint tizenötszörösére emelkedett az orosz invázió kezdete óta. A vállalat piaci értéke mára meghaladja a 80 milliárd dollárt, amivel megelőzte a Volkswagent és a Mercedes-Benzet is. A cég idén legalább 40 százalékos árbevétel-növekedésre számít, rendelésállománya pedig 2026 végére várhatóan meghaladja majd a 135 milliárd eurót. Papperger szerint még ez a hatalmas összeg sem elegendő. A vezérigazgató úgy véli, 400-600 milliárd eurónyi megrendelésre lenne szükség ahhoz, hogy Európa valóban harcképes állapotba kerüljön.
https://www.portfolio.hu/global/20260328/meg-a-legnagyobb-fegyverguru-is-kinevette-ukrajnat-most-szinte-minden-haboruzo-fel-kijev-segitsegeert-kilincsel-827366#
Spiller szombat, 20:08
Előzmény: #89208  Worthington
Lathattad tavaly meddig ment le konnyeden a dax es s&p a trumpi vamra.  Mi van ha partra szallnak usa majmok Iranban es csunya halalt halnak? 
Spiller szombat, 20:04
Előzmény: #89212  Worthington
Nincs vak is latja... Nem tudjuk mi vagy kik vannak hatterben..kb 1000 embernek tobb infoja van 4Ig rol mint neked..beleertve a titkarnot is aki gepelget. Fundamentalis alapon még van lejjebb...amugy is tudjuk..egy papir ugy esik ahogy a labda pattog.. Visszapattan megint le..egyre kisebb visszapattanasokkal... Nekem volt celaram hol veszek..vettem 2800nal..es 2500nal is vettem, utana csak 2000 alatt.
Spiller szombat, 19:54
Előzmény: #89207  Endre1968
A tozsden nem lehetsz okos csak szerencses es max rutinos. A penzed felenel tobbet nem nagyon kell berakni. ATH nal mindig lutri..Ha van egy 20-25% os index eses akkor erdemes belevenni eszkozokbe.
Worthington
Worthington szombat, 19:44
Előzmény: #89209  Spiller
Ha ránézel a grafikonra sanszos amit mondtam! Én nem napizom ráérek! Sok pénzt kereshettem volna, ha kiszállok 4000 felett! Azért azt a vak is látja, hogy most már felfelé kell korrigálnia! 
Spiller szombat, 19:44
Ma mar felelmetesen egyszerű tozsden kereskedni. Szabadon vehetsz barmilyen devizat, etfet a vilag tozsdeirol részvényeket deviza parokra fogathatsz..arutozsde hataridos ugyletek. Tudni kell hol vagyunk a sakktablan. A tisztanlatok AI vezerelt kereskedesi robotokkal a napi 24 oraban gyartjak a penzt.. Minden hirt adatot 100 grafikont latnak, latjak a sortokat longokat stopokat... Ők latjak az osszes hirt ok mondják meg mi jelenjen meg neked es mikor. A monitorodon ott van 3 grafikon és nezed egész nap..színes vonslakat rajzolgatsz és halal prifinak erzed magad.
Szoval szerenyen elvtarsak. 0 osszegu jatek a tozsde..valaki veszit. Tozsdei mondas a malacokat idonkent levagjak. 
Csomi_1977 szombat, 19:43
Előzmény: #89206  nyereg
Igen ,bocsánat . Előbb felkené ébrednem utána írogatni 
Spiller szombat, 19:27
A tozsde torvenyei nem valtoznsk és a résztvevők sem. Jonnek a friss kismokusok amikor mindennek megy fel az ára, befektet 1milliot 1-3 honap mulva mar van 1,2 millioja. Ugy megy mint a foximaxi ö mar nagy kiraly mar mindent tud. Forumokon erositik egymast sorskozossegben vannak. Esik a reszv. ne add el ne hagyd kicsavarni a kezedbol, atlatunk a szitan. Amikor felezodik mar tudni kell ki a luzer. Felezesnel doplazni kell arfolyamnal ugyanott legyel mint voltál. Egyszeru. Ha megvan a hasznod add el..koszond meg a piacnak. Vagy ha feljebb varod beraksz ala egy stopot es mindig allitgatod. A stop erzelemmentesen elad.  Ha bizol papirban -20% onkent beleveszel.. Vagy varod az aljat amit ugy sem talalsz el. A nagy forgalom ad egy iranyt. De mindenki maga tudja.
Worthington
Worthington szombat, 18:53
Előzmény: #89207  Endre1968
Szerintem az USA és mi is megnéztük az alját! Sajnálom, hogy nem maradt tőkém, de kivárom ahogy eddig is a részvény beárazódását! Jó kereskedést mindenkinek! 
Endre1968 szombat, 18:24
Előzmény: #89202  nyehuma
...ha meg az iráni buli miatt netán világválság lesz, akkor lehet, hogy egy év múlva a harmada egyenleget nézegetheted. Ezért szar a tőzsde. Sose tudni, mikor szállj be és sose tudni, mikor szállj ki. :D
nyereg
nyereg szombat, 18:16
Előzmény: #89205  Csomi_1977
de ennek pont az ellenkezőjét írtad eredetileg :) én arra reagáltam
Csomi_1977 szombat, 18:09
Előzmény: #89200  Csomi_1977
Na a lényeg mindig igaza lett idáig feelnek!!!!!
Beavis1979 szombat, 15:21
Előzmény: #89199  Kawaszabi77
Üdvözlöm!Teljes mértékben igaza van sajnos ezek illúziók sok pénz penz megtobb penz es ha sikerül is mondjuk es nem dilizik be az ember akkor szerencséje van de ha egyszer hibázik megszopja rendesen es oda az egész.Akkor meg minek ezt a szemetet csinálni én mar úgy vagyok ezzel.Ezzel semmi célom nincs senkit nem akarok elteriteni innen ez csak az én véleményem.Ideig óráig lehet örülni a sikeresnek  előbb utóbb úgyis jön a szopás kinek előbb kinek utobbszerintem akit látszólag nem érdekel is hogy 10 milliókat bukott az is emészti magát es nem annyira jótékony hatású az egészségre.Kezdem megerteni hogy mindig a végén a bank nyer.Nem véletlenül az összes ismerősöm akinek mondtam ezt hülyének nézett ezekszerint igazuk volt tényleg egy barom vagyok.De mar a 400 mínusz sem erdekel ha megszabadulok ettől a csapdat
nyereg
nyereg szombat, 14:46
Előzmény: #89200  Csomi_1977
itt az a lényeg h ricenak legyen még egyszer igaza az új csúccsal :)
nyehuma szombat, 14:43
Havin  tegye mindenki melle a Rheinmetall t meg az aranyat. Mar nem is olyan savanyu a szolo…
Ugye ott nincs valasztas, a masodik meg egy menedekeszkoz….
Volt penz ami most kifutott mindenhonnan. Ha ide ranezel a chartra egy ev mulva lehet hogy csettintesz hogy most kellett volna boviteni mindebol.
nyereg
nyereg szombat, 14:40
Előzmény: #89199  Kawaszabi77
sokan a lelki árával nem számolnak,hogy rengeteget ezen agyalsz, megosztani alig tudod valakivel mert alig tudnak hozzászólni, azt se tudják h mi az a tőzsde zömmel. Viszont látják pl egy ilyen pénteki nap után, hogy valami gáz van a közeliek, mit mondj el belőle, közbe esetleg a párkapcsolat is megsinyli, hogy érzik fele agyad mindig itt van nem ott... ezt fél vállról nem lehet ide egész ember kell, még ha buksz azt se lehet félvállról. Bukásnál letörsz alig van kedved valamihez, pl egy ilyen múlt hét után, erre könnyen rámehet akár a család is, ha van. Plusz ismétlem a legrosszabb h alig tudsz valakivel erről beszélni, hogy pl basszus most buktam el egy lakás árát, (légyszi most ne kérd tőlem azt amit ha nyerek is utálok) aki ezt nem csinálja nem is érti, ki se bírná, 100 ezret veszít valahol úgy maga alatt van mint mi millióknál vagy te szabi egy lakásnál....

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek