Jászai is menekül? :D Én így látom: "Tisztul" a tulajdonosi kör. Várható volt az esés, meg az extrém hullámzás így március-áprilira, de nem kell pánikolni! Aki bízik benne, az vegyen, aki nem, az meg adja el! Ennyi! Tutit senki nem fog tudni mondani, talán csak a bennfentesek tudnának. De lehet, hogy még azok sem, mert úgy tűnik, hogy mondhatnak akármit, nem kiszámíthatóan reagál rá a papír. Amúgy meg egyelőre megint minden mínuszban van, nem csak ez.
Nyugalom. Amikor 1340 Ft-ról 4965 Ft tetőre ment éven belül.akkor senki nem panaszkodott, hogy túl sokat ment... valószínű, hogy az amerikai vihar előszelét vélik látni néhányan a nagy tulajok közül és kiszáll a partra...ezt nem kicsik adják! mint páran már írták előttem.
A piaci körülmények között elérhető várható valós teljesítményt árazzák, a piac szembejött, mint a valóság maga. Nem szándéknyilatkozatok, mesék és egyebek. A többi hasonló céget is nézzétek, ott is megy szépen a menekülés.
itt a szó már kevés, itt bele kellene vennie a menedzsmentnek, hogy a pánik és a hülye menekülés duma elcsendesedjen és az árfolyam is megnyugodjon de szerintem nekik ez kiváló, mert majd zárt körben olcsón bocsátanak ki maguknak részvényt
Azok a közbeszerzések amik a 4ig-nél landoltak, volt szerencsém belelátni ilyenbe és azt is végig tudtam követni, hogy hogyan valósult meg ez a projekt, de erről nem szeretnék írni. Most az állami cégeknél a vezetők már inkább felmondanak amikor valamihez a nevüket kellene adni. Omlik össze a kártyavár.
Látom nem figyelsz . A NER annyira már nincsen jelen a cégben . Plusz kinek az érdeke ez az egész ? Szerintem bepánikoltatták az embereket és most túl tolták mint amikor emelkedés volt . Hol lesz az alja ? 800 ?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.