Ha napi 0,5%-ot esne, akkor akár még egész nyugodtan is tudnék ülni benne választásokig, de ilyen 7-8%-os esések mellett ez a két hét nem lesz valami kellemes....
Tegnapi nap után reménykedtem egy pici felpattanásban. Nem gondoltam volna, hogy 2800-ról még lemegy 200 ft-ot, pár óra alatt. - 6.95% a mai teljesítmény.
Semmi nem indokolta azt sem, hogy az árfolyam közel 6-szorozzon. Nagyon sokan fordítva ülnek a lovon, és nem vágják a tőzsde lelki világát, aki most kezdett bele, sajnálom. Aki kitart, annak sok türelmet, és acélideget. Azért itt bármi előfordulhat, akár évekig itt, vagy júniusban már megint 4k-n, ezt kellene mindenkinek beárazni, de ez láthatólag nem megy. Az álmodozó, holnapra gazdagodó embereknek ez egy erős tanúság lesz.
Mennyire függ a 4ig Viktortól ? Ha ez így is lenne akkor MP van a háttérben ? És mi lenne a cél ? időt pénzt tesznek bele a semmiért ? Vagy majd olcsón felvásárolják és akkor megint nő az ára ?
Lehet, de azon az ábrán jóval 5000 feletti szintek is voltak. Rellim majd meglátod, hogy milyen gyorsan jöhetnek az új csúcsok. Nekem nem kell itt bizonygatnom semmit. Hidd el, hogy most a csordaszellem működik és a jó hírek ellenére ellenkezőleg mozog a papír. A cég csak javult, a nagyoknak egyre több a részvényük és a közkéz fogy, kilátások is javultak az árfolyam meg egyre lejjebb. Ez tipikus kisbefektetők kiszállását mutatja. Mivel 4000 alatt még fel is gyorsult, így kijelenthető, hogy pánikeladások vannak. Persze most ilyen mélyen lehet van 1-2 nagyobb aki megpróbálja kiütni a stoppokat és erre is rájátszik Na sokat írtam eddig ma, lépek. 2625ft és 471milla Ha ma fordulna komoly forgalom is lehetne, milliárd feletti.
Sajnos teljes mértékben igazad van. Ezt a papírt ugyanaz az a ,,csapat” vette kezelésbe, ami az Opuszban is már hosszú évek óta rombol. Semmi nem indokolta azt ,hogy az árfolyam az elmúlt hat hónapban lassan lefeleződjön. Egy rendkívül agresszív árfolyam lebombázó folyamatnak vagyunk szemtanúi, ahol nem számít a pénz a cél az az, hogy az Orbánhoz köthető üzleti körök ne érezzék jól magukat. És még nem látjuk a végét…..
Maradjunk középen . Volt már ekkora esés és vissza ment az árfolyam . Természetes,hogy most sokan pánikolunk de várjuk ki a választás végét (bár szerintem semmi köze hozzá) . Utána lesz SAFE , EU-s pénz jó világ. Ha akkor se változik semmi akkor baj lesz . De ha türelmes lenne a kis befektető akkor már 3500 alatt se adta volna senki el .
Szerintem, ezt már Te sem gondolod komolyan. Ezt a papírt kinyírták. Aki pedig közel lefelezte a pénzét, persze, hogy pánikol. R2625. Nincs alja, lassan fél éve esik.
A legnagyobb tisztelettel de az elmúlt hónapokat nézve egy 10%-os emelkedés is csoda lesz . És nem akarom a hozzáértésedet kritizálni de szerintem ez az árfolyam már nem az általatok ismert szabályok szerint mozog jó ideje . Csak ebben az évben mennyi hír volt és mégis esett mindig . Ma talán meg lesz a milliárdos forgalom . Legyen meg a választás és szárnyaljon az árfolyam ....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.