Te elhiszed azt hogy valóban eladta? Pont ő aki az opusban bennfentes kereskedésben érdekelt volt??????????????? Azt sem hiszem el egy politikusnak amit kérdez.........
Volt benne egy nagymértékű terven felüli értékcsökkenés leírás, azért lett olyan rossz. Lényegében kipucolták egy összegben, hogy a következő negyedévtől más sokkal jobb számok legyenek, ne vigyék évekig tovább. Szerintem tudják, mit miért... + o.v. március elejére ígérte a nagy bejelentéseket a teherautógyártás újraindulásáról is... https://www.vg.hu/cegvilag/2026/02/raba-jarmuipari-holding-2025-csokkeno-arbeveteljelentes
Nem vagyok benne biztos hogy jó lesz a 4ig-nek ha jön a Tisza kormány, hiszen Magyar Péter lelkiismereti okokból adta el a 4ig részvényeit azután hogy a 4ig bejelentette a szándékát néhány magyarországi védelmi ipari vállalat megszerzésére. Ez volt az. https://bet.hu/newkibdata/129273283/4iG_20250611_RT_N7_TS_HU.pdf Ráadásul azóta az árfolyamemelkedés jelentős részéből is kimaradt, ami lehet hogy majd tovább fűti a bosszúvágyát. Szerintem Magyar Péter azon lesz majd, hogy a 4ig-nek akkor se legyen jó, hogyha szárnyal a védelmi ipar.
Ft nagyon bika, 375ft körül van az EUR. Ha így marad az 1Qben lesz az EURós hiteleken +10milliárdos pénzügyi nyereség. Ha a Tisza nyer, ez a nyereség meg is maradhat egész évben, mert jönnek majd a pénzek az EU-tól és ez nagyon fogja erősíteni a ft-ot. Tehát akik a választásoktól féltik a céget, gyakorlatilag rövidre (1-2 év) akár jóval több mint +10milliárdos nyereséget hozhat a cégnek a Tisza győzelme :D érdekes így nézni :D Rába gyengét jelentett, de nekünk majd az 1Qtől számít igazából. Telekom kilőtt és növekedik a különbség kapitalizációban, amit majd szerintem a piac 1-2 éven belül beáraz és a 4IG komolyabban átárazza. 3385ft
Talán tegnap nem ok nélkül kezdett nagy forgalommal emelkedni árfolyam. Erre a hétre volt ígérve a SAFE hír és holnap jelentés. Az hogy eddig nincs még jó hír nem azt jelenti, hogy ma vagy holnap nem is lesz. Türelem ....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.