Az egyik haver Kubából hozott asszonyt!Azt mondta lement a strandra,elővett 35 dollárt 1-2 dolláros cimletekbe,úgy meglepték a csajok,mintha itthon elővett volna 500 milliót!1 nap alatt talált olyat,aki jött is vele haza!1 hétre ment,első nap megvolt a csaj,5 napot együtt voltak,megvolt a nászút,próbaházasság,vasárnap jöttek is haza🛩,van 2 gyerekük,15 éve együtt vannak!Részleteket a bulin majd mesélek!Tanulság:nem kell túlbonyolitani a dolgokat soha sehol se!Sokszor a kevés több!🤣
🤣🤣Azt hittem eltették az öreget láb alól,a szerveit meg eladták!Az egyik cimbim faterja is hozott egy ilyen rizsazabáló csajt tájföldröl!Ad neki egy marék rizst naponta,a csaj meg tök boldog!Meg a fickó is!Már 20 éve együtt vannak!De a nőt a lidlibe még nem láttam,meg a teszkóba se!Úgyhogy érdemes ott is körülnézni,aki nősülés előtt van!Lehet hozni kettőt-hármat is,még úgy is olcsóbban jön ki az ember,mint egy uniós nővel szerintem!Azok meg beosszák,ma én főzök,én takaritok,a harmadik mos,nem lesz fáradt egyik se!Meg ezeknek nem fáj a feje se,ha az ember akar valamit!Az se mindegy!
Cimbi most mesélte öreg felszedett Tahiföldön egy csajt. Kijárt hozzá télen hónapokra ( nyugger és cicus a felállás).Angol nem a legmagasabb szinten, csajt nem is az esze miatt szereti... de valahogy kommunikálnak.... Kitalálta a csaj, menjenek el a szüleihez, bemutatja a faszit a családnak. Felszálltak a buszra, mentek vagy két órát a vidékbe bele, végállomás, leszállás. Kérdi öreg merre? Válasz: nem tudom. Öreg: hogyhogy? Válasz: nem erre laknak. Öreg: akkor miért jöttünk erre? Valasz: te mutattál buszra, hogy szálljunk fel. Öreg: én csak azt akartam kerdezni bussszal menjünk ?? :)) majdnem behugyoztam a röhögéstől :))
Az autó meg a nők csak viszik a pénzt!Vegyél inkább 4ig-et!Busszal is el lehet menni bárhova,meg vonattal!Én 2 éve 1x elmentem vonattal Pestre!Senki se hitte el,aki ismer!25-be meg 1x elmentem busszal a tesómékhoz,de azt már meséltem!Az is jó sztori volt!
Én várok vmi hírt mára, holnapra kettő körül az a megvett cirka 100 ezer db "bármi áron", az nekem gyanús. Annak ott nem kamu vétel szaga van, mert akkor nem viszi fel 200 forinttal az árfolyamot. Viszont miért lett ilyen sürgős?
kEZDHETNÉTEK KÉSZÜLŐDNI AZ 5000- ES BULIRA !!! Hátha jelzés értékű lenne a papírnak és felkúszna ! Kellene egy kis zsé autóra, mielőtt elviszik előlem !
Koszonom, kitartásbol itt nincs hiány. Ha nem fog torténni valami világ katasztrofa, szerintem elvárhato, hogy a 4iG Q to Q és evrol évre novekedni fog.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.