Értem, csak oda akartam kilyukadni, hogy egy tárgyalás nem jelent semmit. Jól cseng a Morgan Stanley neve, de egyelőre csak ennyi van benne. Lehet nem jutottak semmire. Akkor is tárgyaltak.
Nem hiszem, hogy avval távoztak a tárgyalás után, hogy a MS lehulyézte JG. De majd az is elválik, mi lett a vége a tárgyalásnak. Lehet hogy semmi nem lesz belole, nem minden sikerul...
Az hogy tárgyalt valakivel, az kb. semmit nem jelent, mert az eredményről egy szó nem esett. Az is lehet, hogy Morgan elhajtotta, hogy te hülye vagy? Ezen esetben is tárgyaltak...
Sz már nem is új szerzodés kellene. Szerzodésekbol már Dunát lehetne rekeszteni. Valamelyik nagy hordereju szerzodést kellene a megvalosításhoz kozelebb vinni. Ez bizonyára idoigényes, nem megy márol holnapra egy urkutatási / fejlesztési céget csinálni, de a fegyvergyárto cégek beláthato idon belul termelni fognak. Nincs itt, szerintem, semmi baj. JG Davosban azt hiszem a Morgan Stanley vezérével tárgyalt. Itt még egy NY tozsdére valo belépést is el tudnák képzelni.
"The Commission provisionally proposed to Hungary to be eligible for a EUR 16 billion share from SAFE. Like all other Member States, this was based on their own request and the mechanism in the regulation." - a katonai szakbizottság jóváhagyta 20-án a mi tervünket is. A kérdés, hogy további biztonsági garanciákat építsenek-e be (értsd ezalatt az átláthatóságot, piaci versenyeztetést, stb.) és így megadják a támogatást februárban, vagy addig, ameddig Magyarország a jogállamisági feltételeket nem teljesíti, addig ezt is felfüggesztik. Na erről fognak majd dönteni...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.