https://x.com/gellertjaszai/status/2014044482337960233?s=46 Ma Davosban egy magas szintű megbeszéléssorozaton vettem részt, amely a kormányzati szférát, a távközlést, a védelmi ipart és a nemzetközi pénzügyeket ölelte fel.
A vállalati és pénzügyi egyeztetéseken túl megtiszteltetés volt találkozni @MickoskiHM-mel, Észak-Macedónia miniszterelnökével. Megbeszéléseink a regionális együttműködés lehetőségeire összpontosítottak a távközlés, a digitális infrastruktúra, a védelem és az energia területén.
Nagyra értékeltem a találkozóimat az Egyesült Államok legnagyobb pénzügyi intézményeinek felső vezetésével – a @jpmorgan és a @MorganStanley képviselőivel –, ahol áttekintettük a 4iG Csoport növekedésének következő szakaszát, beleértve a nemzetközi finanszírozási, tanácsadási és tőkepiaci lehetőségeket, amelyek a Space & Defence és a Digital Infrastructure platformjainkat támogatják.
Ezenfelül megtiszteltetés volt találkozni @AMBSHolliday-jel, a @LockheedMartin vezető alelnökével és kommunikációs igazgatójával, hogy áttekintsük védelmi ipari együttműködésünk stratégiai keretrendszerét, a @4iGSDT stratégiai partnerként való bevonásával. Közös célunk a skálázható, regionálisan releváns gyártási és integrációs kapacitások fejlesztése, erősítve a védelmi ipar ellenálló képességét és hosszú távú versenyképességét.
A napot Andrea Orcellel, a @UniCreditEurope Group vezérigazgatójával zártam, akivel a folyamatban lévő tranzakciókról és az együttműködés következő szakaszáról egyeztettünk. Az UniCredit a 4iG stratégiai partnere, és jelentős potenciált látunk regionális együttműködésünk elmélyítésében több területen is, a finanszírozástól és tőkepiaci megoldásoktól kezdve a hosszú távú növekedési kezdeményezésekig.
Davos továbbra is fontos lendületet biztosít a partnerségek előmozdításához és az üzleti, pénzügyi és kormányzati prioritások összehangolásához.
hetek óta ez megy , amint elér egy bizonyos árfolyamot 4200 felett utána általában esik is . szokások 100as sávban mozgatják . Szokásos játék, drágán eladód 100 al olcsóbban visszaveszed
5-6 alkalommal tesztelte a 4050-4100 között szintet és egyszer se jött vissza ennyire magasra. Tegnap is volt leszúrás, ami sikertelen volt. Szerintem egyre jobban megnyugszik a piac is! Azok is átértékelik, akik a választás miatt aggódtak! Legalább is kevesebben. Szerintem. Az, hogy soha nem tesztelte a kerek 4000-et, az egy jelzés értékű! Nem hagyták, hogy közelébe érjen és kétségeket hagyjon afelöl, hogy védik! Én már fordulós jelet látnék. Eléggé nőtt forgalom is ma. Vagy valaki tud valamit, amit mi még nem. De ilyenkor zárás után szoktak cikkek is megjelenni! Hátha valami jó van láthatáron! Több helyen is voltak cikkek, hogy mennyire szerteágazó 4IG tevékenysége, szerződések, megállapodások, hogy én se hinném már, hogy egy bolygatná bárki is választás után! Hadi ipar nagyon fog menni! Nyereségekből meg már hatalmas adókat is fog fizetni hamarossan. Így gondolnám!
Amíg ilyen napi forgalom mellett tudnak nyugiban zsákolni, addig nem érdemes feljebb menni, így szerintem rendben van. Nem kell sietni, még nem a kapkodás ideje van. Az letörési sáv megtartotta egyelőre, lássuk, mikor fordul, nem hiszem, hogy most lenne a kitörés felfelé, szerintem a fentiről lefordul vagy most egy ideig ahhoz fog tapadni, de nem várok komoly kilengést, még lehet pihentetni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.