Én a 1Qben arra gondoltam, hogy januárban, februárban és márciusban sok hír jön. Úgy is írtam. A végére írtam, hogy "Persze februárban lesz 1 mindenkori rekord jelentés is." Az természetesen a 4Q. 4340ft
Pont erre gondoltam én is.Tavaly 920ról indult az árfolyam és február végén már 1700 felett voltunk. Százalékosan 2 hónapon belül emelkedett az árfolyam gyakorlatilag +90%-ot! (Ha idén a tavalyinak a felét hoznánk 2 hónap alatt, akkor 6000nél lennénk :D) Ha azt nézzük, hogy most az 1Qben mennyi konkrétum hír jöhet a cégtől, hát... Főleg a hadiiparról fognak hírek jönni szvsz, valamint már akár konkrét cégalapításokról is más hadiipari cégekkel. Várok még kisebb informatikai cég megvételéről bejelentést, valamint a telekommunikációban Horvátországban 1 nagyobb akvit és akár 1 kisebbet Örményországban is. A tengeri kábel projekt elkezdéséről is bejelentést. Jöhetnek újabb hírek EUs pénzekről is külföldön és az Albániát, Egyiptommal összekötő kábelre is. https://www.4ig.hu/kozos-nyilatkozatot-irt-ala-az-europai-bizottsag_-a-geant-es-a-4ig-csoport SAFE pénzek miatt is lehet majd elmozdulás. 2Connect kisebbségi részét értékesítheti a cég. Megint majd az lesz a gond, hogy olyan gyorsan jönnek a hírek, hogy a piac majd nagy késéssel tudja csak beárazni, de az is lehet, hogy már hírek előtt meghúzzák és próbálják kiszippantani az eldobott papírokat. Persze februárban lesz 1 mindenkori rekord jelentés is. Bevétel, ebitda és nyereség is rekord lesz. 4365ft és 312milla
A venezuelai hírekre figyel ma a világ, miután a hétvégén az Egyesült Államok átvette az irányítást az ország felett, az ázsiai részvénypiacok közül több új történelmi csúcsra ment a védelmi részvények vezetésével a geopolitikai feszültségek erősödése közepette.🚀🚀🚀 Európában erősödésekkel indul a hét, az olaj árfolyama kis mínuszban van, míg az arany nagyobbat emelkedett. Itthon Orbán Viktor hagyományos évnyitó beszédére figyelnek a befektetők. https://www.portfolio.hu/uzlet/20260105/atvette-venezuela-iranyitasat-az-egyesult-allamok-mi-tortenik-a-tozsdeken-808876
Bíztató indulás! A múlt év elejet is nagyon meghúzták, év elején jól szokott menni... sokan elgondolkodtak az ünnepek alatt, hogy mégis csak jó lenne beszállni. :)
BUÉK mindenkinek. Nézzük, biztos, hogy érdekes lesz, nem várok egy unalmas eseményektől mentes 2026-os évet folyamatos emelkedéssel, pedig de jó is lenne.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.