ne várjatok csodát attól aki oda se kellett -bármennyire erőlködött- ahonnan jött és ami ellen fordult. Nekem is jobban tetszene az 5K feletti lét, viszont az mindenképp pozitív, hogy 4300-4500 között van, nem lejjebbm forgalom is van, rendszerint több mint telcoban. Támasz, kilövőállomás? építés, és bluchipesedés. Lehet Elon is megérkezik. 450-es TSL-ból futja bőven
Ha a fidesz úgy int´ßezi, hoyg a bebetonozott embereivel ott tesz keresztbe, ahol tud, akkor valóban nehéz lesz kormányozni. Alapesetben viszont bárki jobb, mitn a fidesz. nemcsak erkölcsileg, hanem szakmailag is. A fideszböl már rég kikoptak a szakmeberek, a külsö szakemberek javaslatait meg sem hallgatják, rég nincs érdemi belsö vita, és tényszerüen brutálisan félrekormányozták az országot. Ezért csúsztunk az EU utolsó helyére, ennek teteében pedig hagyták szétrohadni a magyar közinfrastruktúrát, amit nem tudom, hogyan és mikorra lehet pótolni (vízvezetékek, vasút, stb.). Az állam ma torz szerkezetü, pazarló, és rossz szándékú emberekl vezetik. Ennek sürgösen véget kell vetni, ha fejlödni aklarunk. A 4iG-nak is jót tenne.
OFF Olvass újra. Nem mondtam olyat, hogy nem lehetett volna jobb, sőt kimondom: lehetett volna jobb. Amiről én írtam az az, hogy ez a csürhe, akit össze fújt a szél most ellenzékként, 100%, hogy alkalmatlan bárminek a jobbítására is. Erről írtam. Nem politikai topik ez, a 4iG szempontjából írtam csak az előzőt, nem szeretném itt ezt mélyebben fejtegetni. ON
Szerinted ettől nem lehet(ett) volna jobb, ami most van? Voltál orvosnál manapság vagy utaztál tömegközlekedéssel? Esetleg van rokon a közoktatásban? Lakhatás? Próbáltál manapság lakást venni vagy bérelni? Esetleg a boltban vásároltál, láttad az árakat? Emlékszel mennyi volt 3-4-5 éve? Szerinted ez a jó? Ez fasza? Kapcsolj el bazmeg az m1ről néha vagy csak nyitott szemmel járj az utcán, az életben, mert vérlázítóan vakon vagy...
Nem értem, hogy lehet a 4IGét az OPUShoz hasonlítani. Az, hogy ekkora emelkedés után jön 1 kis konszolidáció ez természetes. Nem mentünk 5e-re és nincsenek új nagy vásárlások a papírban. Lehet nagyobb forgalom is már csak januárban lesz. Kisebb liftezések vannak. 4380ft és 55milla
OFF Ezt gondolom azoknak szántad, akik mindenszarpártiként elhiszik, hogy Ad.1 ha bukik a kormány, instant jobb lesz minden Ad.2 az ellenzék alkalmas arra, hogy jobban csinálja ON Ez az RTL felvásárlásos fantazmagória az egyik a nagyobb sületlenség, amit valaha beböfögtek a 4iG-vel kapcsolatban.
Szerintem ezek ütős hírek, csak korábban túl lett tolva... Jött egy hír, hogy Musk-kal tárgyalt Jászai, duplázódott az árfolyam... és mi lett belőle, kb. semmi. Itt meg kézzelfogható eredményt produkáló hírek jönnek, és semmi. Kicsit irracionális és szenzitív volt az árfolyam a hírekre, ezért lett most passzívabb szerintem.
Az árfolyamot ez most nem hatja meg. 11.13 óta csorog lefelé az árfolyam, lassan 1 hónapja. Még nincs vége ennek a trendnek, szóval (szerintem), ez még nem a vége... Jó lenne valami ütősebb hír, hogy visszatérjen az emelkedő trendbe.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.