Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feel
feel 2025. 12. 06. 18:06
Előzmény: #79519  Ahham
Tudod milyen gunyolodas volt es karorvendes mikor fejemhez vagtak mikor 1k-n is vettem es utana leesett.Nekem legalacsonyabb vetelem 452ft-ert volt de volt ez 300ft korul is eses utan.Akkor 200ft-ra vartak meg csod stb.
Elveztek ugyanez a duma ment mint most.Szoval ismeros ez a lemez amit osszehangoltan jatszanak.
Ahham 2025. 12. 06. 17:30
Feel, Rice, Worthington. Abban igaza van egy-két hozzászólónak, h nem mindegy, h az ember hol szállt be.
De azt gondolom, h nagyon sokan, köztük én is, sokat köszönhet Nektek, mert informáltok, és sokszor azért tartotta az ember a papírt, mert Ti is tartottátok, és a kezdő úgy van vele, h ha Ti így látjátok, akik indulás óta követitek és birtokoljátok is a papírt, akkor azt érdemes komolyan venni. Én sokszor hamarabb dobtam volna, vékonyabb is lenne a bankszámlám jóval. 
Úh én köszönöm Nektek, én személy szerint hálás vagyok, h jelen vagytok a fórumon. 
feel
feel 2025. 12. 06. 17:23
Előzmény: #79517  rice2
Ez pontasan igy van es te is emlekszel miert is lett anno letrehozva ez a topik.Milyen mocskolodasok voltak 300ft korul is.
Senkit nem hivtam ide vannak masik topikok is ott lehet frocsogni es egymasra talalhatnak.
Persze mi vagyunk a gonosz felbeszelok.Foleg mikor tobbszor elmondtam en is mindenki sajat belatasa szerint kereskedjen.Igen 5k ra vartam Q3-ra egyelore nem jott ossze.Majd meglatjuk.
rice2 2025. 12. 06. 16:28
Előzmény: #79516  feel

Igazad van és ha utólag azt nézzük, hogy miket írtak...
Persze ilyenkor már nem emlékeznek rá. 
A nagy emelkedések után jönnek mindig (persze mert várható a korrekció, de, hogy lesz és mekkora, azt senki nem tudja 100%-osan) és amikor esik akkor verik a mellüket, hogy el kellett volna adni és ők megmondták. Azt soha nem mondják, hogy mikor kell venni és ha majd feljebb megy, akkor megint csendben lesznek. a lényeg, hogy a többség papír nélkül nézte végig a nagy emelkedést és valószínű így is fogja nézni tovább. Tehát kimaradnak! Akik feltankoltak és a papírban ülnek, közben gazdagodnak.
Persze jó lett volna 4800 felett adni és 4000 venni mindenkinek, de ez nem így működik. 
Ha azt nézzük, hogy kb. 10% alatti a közkéz, akkor a záró árfolyamon kb. 130milliárd van közkézen. 
Tegnap 2,3milliárdos volt a forgalom. Ez a közkéz kevesebb mint 2%-a és sokan napiznak is, amikor ekkora elmozdulás van. Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy kb. a közkéz 1,5% fordulhatott meg tegnap, mert a napizás (napon belüli eladás-vétel) is sok lehetett benn. Itt pedis sokan úgy beszélnek, mintha el kellett volna adni, mert mindenki adta. 
Tőlük kérdem, hogy mikor felfelé megy akkor mindenkinek venni kell??? Az miért nem ekkora baj, hogy kimaradtak több 100ft-os, vagy több 1000ft-os emelkedésből??? Vagy ezért kárognak valójában?
Az most miért fáj nekik, hogy a 4900ról, 4300ra jött, de mi többen felfelé várjuk és az első akadály az 5000es árfolyam? Lesz majd akadály 6000nél is :D
1000ftnál írtam, hogy sokan majd 1500 és 2000 felett veszik észre. Úgy látszik sokan 4000 felett vették észre és lesznek akik majd 6000nél. Erről mi nem tehetünk.
A lényeg, hogy még komoly emelkedések vannak az árfolyam előtt szerintem és türelmesen várom, hogy egyre feljebb kerüljön, persze hullámok mindig is voltak és lesznek is.
3 hónapja léptük át a 2000es szintet, 2 hónapja 2800ft- volt az árfolyam 1 hónapja meg kb. itt volt mint most, de 6 hónapja 1750ft-on tengődött az árfolyam.
Itt nem borús a kép, hanem nagyon is pozitív, persze ez a lemaradóknak nem tetszik :D
Csak jelzem, hogy további hírek és emelkedések várhatók. 
A nagy kérdés, hogy mikor???
feel
feel 2025. 12. 06. 15:09
Előzmény: #79485  Worthington
Jo tanacs ne foglalkozz a mentalisan serult megmondokkal👌
Nem kell etetni egyiket sem.Mit lemuveltek anno pl 1000ft utan mikor esett a reszveny.Elvezkedtek rohogtek rajtunk kulon topikokat hoztak letre frocsogesre.
Hol vannak mar😀sehol mondjuk egy kitarto meg van😀de tarsara is akadt mint lathato.
Nem kell veluk foglalkozni sajat magukat mergezik meg.
nyereg
nyereg 2025. 12. 06. 12:27
Előzmény: #79514  Unforgiven73
így igen, bocs én az egészet néztem
Unforgiven73 2025. 12. 06. 12:25
Előzmény: #79512  nyereg
2023 : 100->450 -> 240 
kreta
kreta 2025. 12. 06. 12:21
Előzmény: #79510  Unforgiven73
Ha valamelyik részvény nagyon magasan van olyankor a felét el szoktam adni ha lejjebb megy akkor visszaveszem olcsóbban…
Ha nem megy lejjebb akkor megszivtam de a fele csomagom még mindig megy előre
nyereg
nyereg 2025. 12. 06. 12:15
450-ről? (opus) 810-ről nem 450-ről, igaz hosszabb idő alatt és 102-ig, ha jól rémlik.
nyereg
nyereg 2025. 12. 06. 12:14
450-ről? (opus) 810-ről nem 450-ről, igaz hosszabb idő alatt
Unforgiven73 2025. 12. 06. 11:29
Azt lehet látni,hogy itt töretlen az optimizmus. Talán 1-2 negatív hozzászólót látni hébe-hóba.
Lásd : "4500-nál a nagyi járókeretét is dobom fel a vaterára"....
Az tény,hogy hatszorozott a papír egy év alatt.
Az is tény,hogy igazán komoly korrekció eddig nem volt.
Bennem mély nyomot hagyott,amikor a 150-en vett opuszom 450-ről lement 240-ig.
Lehet-e ilyen itt is? Simán.
Lehet viszont rakéta is? Simán.
Készen kell állni mindkét verzióra.
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs 2025. 12. 06. 11:22
Egy kis érdekesség az új műholdas drónokról (régebbi hírekből). Ha már hadakozás és műholdakat állítunk pályára.  Nekem új és érdekes, ha volt már téma, elnézést.:
 "Ha már a kezelőknél tartunk, a nagyobb hatótávolsághoz párosulnia kell annak a képességnek is, hogy nagyobb távolságban is irányítani lehessen a drónokat. A kis drónokat általában rádióhullámokkal irányítják, csakhogy a kezelő és a drón közötti távolság növelésével ezek egyre kevésbé működnek megbízhatóan, különösen akkor, ha az eszköz a nehezebb észlelhetőség érdekében alacsony magasságon repül. Ilyenkor egyre több tereptárgy kerülhet a kezelő és drón közé, egy bizonyos távolság felett pedig már a föld görbülete is elkezdhet gondokat okozni. Tekintve, hogy egy öngyilkos drón a támadás utolsó szakaszában mindenképpen alacsony magasságra kerül, az szinte garantálható, hogy a hagyományos módszerekkel a találat szempontjából kritikus utolsó másodpercekben elveszik a kapcsolat a drón és a kezelő között.
A problémát meg lehet például oldani jelismétlők használatával, amelyek láncként továbbítják a jeleket mindkét irányba – ezek maguk is leginkább drónok lehetnek. Az is egy megoldás, ha egy nagyobb magasságban repülő „királynő” drónon keresztül történik az irányítás. Így akár annak is lehet realitása, hogy a többször használatos „királynő” olyan technológiával legyen felszerelve, ami nem lenne gazdaságos egy „egyirányú” drón esetében – például egy több ezer dolláros műholdas internetterminállal, amelyen keresztül akár a világ bármely pontjáról irányíthatóvá válik az összes, a királynőnek alárendelt drón."
"Az ukrán drónipar fejlődése folytán egyre mélyebben hatolnak be Oroszország légterébe az ukrán pilóta nélküli „öngyilkos” (egyszer használatos) repülő szerkezetek. Az új generációs ukrán drón azonban amerikai műholdas támogatás nélkül nem sokat ér. "
BigD21 2025. 12. 06. 11:00
Szép szombatot kívánok mindenkinek!
Remélem mindenkinél járt a Mikulás és senki nem kapott virgácsot!
Szerencsés vagyok, mert jó időben vettem 4IG részvényeket, így nem aggódok, mikor 4.800- ról esik a papír 4.300-ra.
Olvasva a fórumot, sokszor olyan érzésem van, mintha olyanok is írnának, akik máshonnan nem tájékozódnak, informálódnak vagy csak a grafikonok elemzését veszik figyelembe.
Megnyugtatok mindenkit, hogy hosszútávon érdemes a 4IGvel tervezni, de rövidtávon ne várjatok “biztosat”!
Igen, ez egy új “magasság”, amit szokni kell, de idővel újabb és újabb rekordokat fogunk elérni.
Idő kell, a cég sokat tesz azért, hogy minőséget, megrendeléseket,  bizalmat építsen ki.
A világ minden táján keresik a lehetőségeket, itthon építik ki a “birodalmat” (szinergia, akvizíció stb.).
Minden rendben van, terv szerint haladunk!
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs 2025. 12. 06. 10:32
Előzmény: #79483  feel
Ezek iszonyat jó hírek! Nagy köszönet nektek Riceal, hogy ezeket lelkiismeretesen hozzátok nekünk folyton. Összegzitek stb. Tartjátok a reményt! Pont erre írtam azt, hogy nem értem a papírt (vagy a nagy büfik agya járását), hogy ilyen, lassan 1000 milliárdos számokra meg fordítottan reagál a papír, mint eddig az évben. Persze, simán benne van, hogy szívatnak csak, mert meg van rá az eszközük, lehetőségük (még). Egy Otp nagyságnál már talán kevesek lesznek hozzá. (17,4 milliárd Euró=6 643 172 100 000,00 Ft, csak szólok nekik, ha esetleg olvassák, nézik. Bár tudják ők ezt nagyon jól.  :) )
Falevel 2025. 12. 06. 09:30
Előzmény: #79505  Zno
Bízzunk benne, hogy ez egy következő emelkedés előtti akció volt
Zno 2025. 12. 06. 09:28
Előzmény: #79504  nyereg
Ez a jó ebben a részvényben a kiszámíthatóság, így tudjuk mi következik ezután. Nem akarok konteókat gyártani, szerintem most is mint legutóbb kitárazott egy nagy befektető lehet akár ugyanaz és persze vitte magával a beparázókat. Amikor magával a céggel nincs baj nem szabad beijdni. Látszott van aki megveszi!
nyereg
nyereg 2025. 12. 06. 09:17
Előzmény: #79501  Elon
Mindkétszer szinte ugyanannyit esett, érdekes, most 975 pontot, elsőre pedig ha jó 4590,nekem 4580 rémlik, 990 pontot, de ha a 4580 a jó, akkor szinte fillérre ugyanannyit. 
Zno 2025. 12. 06. 09:08
Előzmény: #79502  Elon
Februárban újoncként az utolsó emelkedő napon vásároltam be 20 000db-ot 1860-as átlaggal. Gondolhatod hogy éreztem utána magam. :) Mint tudjuk utána fél évig az árfolyam vissza lett tartva. Azóta más már a helyzet. Figyelem a mozgásokat és én is arra a megállapításra jutottam egy kis részét érdemes eladni mikor már nem tud emelkedni és abból a pénzből lehet vásárolni az ilyen esésnél. Nagyon akartam volna most venni, de így nincs miből pedig szépen lehetne keresni vele, ráadásul eséskor nem kell pszihésen ezt megszenvedni mert ilyenkor is van minek örülni.
Elon 2025. 12. 06. 08:31
Hadd jöjjek egy közhellyel: 
Befektetés: Ma lemondunk valamiért, hogy később 1 hónap, 1 év múlva nagyobb vásárlóértékkel kapjuk vissza. Azért fektettünk, fektettem ebbe a részvénybe mert arra spekuláltam, hogy itt van a legjobb helyen, itt térül meg a legjobban... :)
Célok: azért nincs értelme egymást szapulni, mert nem tudjuk ki, hol szállt be, kinek mi a célja? lakás, asszonynak BMW, nyaralás..... Aki ezt elérte amiért idejött az legyen boldog, nem kell bántani, de azt se aki még nem érte el és szeretne utazni a nagyok farvizén.... :)
Nemolyan rég itt a forumon, sokan sajnálták aki egy korábbi akkori csúcson 1940 vett!!! Nem írtam el, akkor ott tartott a papír.... ma már másképp tekintünk rá.... hasonló lehet aki 4900 fölött vett.... az idő elrendezi ezt is..... 
De a TISZTELET a másik Forumozó felé nem függ attól hogy valaki, elad vagy vesz, tart vagy realizál. 
Elon 2025. 12. 06. 07:47
Sziasztok! 
Gyakori dilemma hogy a tartani, vagy kereskedni éri meg a papírral? 
Érdemes ha kicsit távolabbról nézzük megnézni a Tulajdonost JG mit csinál, Ő hisz a cégben és tartja, nem kereskedik vele inkább bővít, porszívózik. (persze lehet mondani h az alapok stb mást csinálnak, de mivel van beszámolási kötewlezettség, Ő nem ad el...., tudja hogy mennyit, és mennyit fog érni, más síkon tervez, épít....
Az elmúlt egy évben természetesen jobban járt, talán kevesebb kockázatot vállalt aki "ült a kezén, mozizott", 500 % fölött  volt idén az éves "virtuális profit"  az elmúlt időszakban volt 2 nagy visszanézés a korábbi ATH 4590 ről 3600 ig, és most 4960 ról 4000 ig. Itt jól járhatott, aki meg tudta játszani, eladni és jól visszaszállni.... Korábbi tapasztalat után fordulni kéne és új csúcs felé venni az írányt... 
Egyébként itt igaz lett "pletykára venni, hírre eladni"
Én a pakk nagyobbik részét tartottam!!!!, szörfölök a farvízen...(lesz 5000 fölött a papír)., harmadrészével eladok és veszek, eladok és veszek. mostani öntésből 4000nél tudtam venni, majd magasabban eladva realizálni a hasznot, úgymond lefelé is keresni, ha a piac egyenlőre felfelé nem engedi még a papírt. 
A haszon itt is haszon nem csak amikor felfelé megy a papír....
Minden tisztelem azoké aki mindentől függetlenül tartják, és nem remeg a keze.... :)
Másik fórum társ tisztelete nagyon fontos. Ne bántsuk egymást. Mindenki a saját tetteiért felelős. 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek