off: a wallist pár millával, ha a vezetőség is komolyan gondolná, simán ki lehetne lövetni a beveztéskori 200+-ra, de látjuk hogy viszonyulnak a papperhoz, évek óta..
Nekem is szóltak már a mercisek szeptemberbe:Szabi az új S-osztályra nagy akció lesz decemberbe,okvetlen gyere majd be!!Addig meg üljek be,ugye milyen fasza?Pont ez kéne neked!Pedig fürdőgatyába voltam bent,meg papucsba!Ismernek,hogy potenciális célpont vagyok,ha ideges leszek,akkor hirtelen felindulásból is veszek valamit,nem csak előre megfontolt szándékkal,mint a többiek!Ezért is szeretnek!Még bemondanám 4ig-es is vagyok,naponta keresnének igaz?🤣
Kezd felállni a papír. 4600on 18edbra vevő. Várják az öntést. 4700ig alig van eladó. még a végén emelkedő nap lesz? Ki boríthatott és miért? Valamelyik bukó, áttétes pozija miatt likvidálhatták? 4630ft és 368milla
poén volt kollega lol, hogy az olyanokat, akik ennyitől megremegnek, kicsit felrázzam az öntés (is) teljesen más, ez sima, egészséges mozgás, építi a támaszt. r4630
Dehogynem volt Szabi! Úgy hívták, hogy Opimus. 57-120 között vásárolt részvényeimet 500felett adtam el. Pár barátom 600 felett! Alig kinyitott a piac 20%+ füge! És ez napokig! Nagggyooon Jót lehetett szakítani rajta! Ha jól emlékszem közel 800ig is elment. Aztán pár éve volt 100 körül, és vissza 600 fölé.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.