👍👍👍730 on vettem a Matávot,1440 adtam el akkor én is 5hónap alatt talán,arra már nem emlékszem!Faternak volt bent 1 millió annó,nekem több!Más világ volt,az biztos!
Még az OTP fiókba kellett menni MATÁV-ot jegyezni. Meg volt szabva, hogy mennyit lehetett a 730-as bevezető áron jegyezni abban az 1 hónapban, pár héttel később indult. Kaposváron volt egy "Tőzsdeklub", az egyik emeletes sorház aljában lévő üzlethelyiségben. 10-12 között, utána 9-15:30 között ott ültünk,egy kivetitőn az összes kötés ment folyamatosan, monitoron pedig külön a részvények. Jó kis Rába, TVK, Phylaxia, Nabi, és társai. Szép idők voltak.
emlékszem 2008-ban még nem volt netbrokerem és futottam az utcán, be a bankba h kapjak 1500-as otpét, meg nyolcezrest molt (azóta nyolcadolták, 18-30ezer között szokott ingázni a mol és lement nyolcezerig, sose feledem) akkor döntöttem el h netbroker kell
Meg napi 6-8x lemenni a bankba megbízást betenni!Onlájn mi?Hazajöttem a bankból,megnéztem a TXT-n hogy áll az árfolyam,azt vissza a bankba!Ez ment egész nap!Azt utána a bankba már láttak real-t,akkor mondták ne tegyél be eladást 1200ra,mert már 1300!Más világ volt az biztos!
Szörnyű valahol hogy azt kell mondanunk hogy a mi idönkben mennyire más volt. Nem volt vagy nem emlékszem ekkora mozgásokra. Hónapokat vagy akár évekig vártunk egy egy papirban. Most egy két nap stagnálás vagy oldalazás után világvége hangulat van
Ezen a héten lehetőségem volt a WELT Biztonsági Fórumon beszélni az Európát fenyegető növekvő fenyegetésekről és arról, hogyan lehet a legjobban védekezni ellenük.
Bár továbbra is úgy vélem, hogy a hagyományos hadviselés a belátható jövőben valószínűtlen, a hibrid támadások – a kibertámadásoktól a drónos behatolásokig – már a valóságban vannak, és komoly kockázatot jelentenek társadalmainkra nézve.
Ezeknek a fenyegetéseknek a felismerése és a megfelelő prioritások meghatározása elengedhetetlen: A befektetéseknek nemcsak a tankokba és repülőgépekbe kell irányulniuk, hanem a mesterséges intelligenciába, a drónokba és a kibervédelembe is.
Köszönöm a nyílt és őszinte eszmecserét.
ég és föld, 97-ben a bróker se tudta, hogy mi merre, hogyan, senki se tudta, mondjuk a bróker most se tudja, hát majd szerveztek az ország minden égtája felé és a legközelebb esőre elmegyek :) meg ilyen bulira úgy jó menni ha mindenki lelkes, örül, mint te is, hogy neked már mindegy lényegileg, én még a delta miatt nem tartok itt és eléggé fusztrál is, ha rosszul döntesz maró tud lenni akár folyamatosan is, főleg h deltába a cég nem tartja be az ígéreteit vagyis nem feltétlen a befektető hibázott vagy összevetve a 4iggel, hogy ide kellett volna tenni, hallgatni ricera. Ezt vissza csinálni nem lehet, ahogy 800-on se lehet 4iget venni. Venni is nehéz, mert akkor kell, kellett volna venni mikor a 4ig is szar volt hangulatilag 800-on, most könnyű venni, mert eufória van, de venni alapvetően akkor kell mikor mindenki kivan, akkor kellett volna venni mikor jászai szomszédja nyomta le a papírt, de akkor mindenki anyázott, hogy mi ez már, joggal, aztán meg eladni is nehéz, vagyis kábé olyan nehéz a tőzsde mint régen a bánya lehetett, csak ezt most itt nem érezni, ezért jó itt lenni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.