Focit is nézünk vagy csak a híreket: City tulaja miért hívta Főnit meccset nézni?! Nem vele kell megbeszélni ha Szobot a cityhez akarná vinni.. a spájzban vannak
Elolvastam a hétvége írásait, összefoglalom! 1.Holnap mind meghalunk! 2.Holnap menyországba megyünk! 3. Holnap mind meghalunk, de utána a menyországba megyünk! Én bízom a cégben, tovább javultak a kilátásai. A főnök is megmondta, előre megyünk nem hátra! :)))
Pénteken az árfolyam valóban nagyot emelkedett, de a csalódottságot nem érteném. Feketén-fehéren leírta Jászai, hogy véglegesíteni az előkészített szerződéseket csak Trump jóváhagyása után lehetséges, ami pénteken történt meg. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy megértsük, hogy az események most fognak felgyorsulni, A csalódottság indokolatlan lenne, de szerintem sokan értjük, hogy nagy dolgok fognak történni.
Hát itt nem volt kihalva a fórum a hétvégén sem!!🤣🤣Holnap gyertek 9-től,akkor derülnek ki a dolgok!Van aki nagy realizálásokat vár,van aki további felmenetet!12,5 óra múlva okosabbak leszünk!Egy biztos:holnap is főszereplő lesz a 4IG részvény a BÉT-en!Aki még dolgozna elvileg,most hivja a főnököt,hogy 44 fokos láza van,és fosik is!Reggel meg egy üzi,hogy felment a lázatok 46-ra!!De kedden azért megpróbáltok menni!Nem tudom ki mondta,már elfelejtettem,mindenkinek annyi pénze lesz,amennyit agyilag fel is tud dolgozni!Több nem!Jó pihenést mindenkinek!
Az árfolyam pénteken az egekbe ment. Jászai este nekünk alig hozott vmit... Hétfőn mindenki realizál csalódottságában, az árfolyam esik. A bennfentes újratölt alacsonyan, majd Jászai ledobja a "bombát" a konkrétumokról. Véletlen lehet, h alig kaptunk infót!?
Az idézet alapján egyértelmű, hogy Trump jóváhagyására vártak és miután rábólintott véglegesíthetik/aláírhatják az előkészített szerződéseket. A pénteki nagy emelkedés és a nagy forgalom nekem azt sugallja, hogy a jól értesült nagy befektetőknek van rálátása ezekre az ügyekre és tudják, hogy mire lehet számítani a közeljövőben. Bizonytalanra nem pumpáltak volna bele 4,5 milliárdot pénteken.
"A vállalat elnöke (Jászai Gellért), aki közösségi oldalán számolt be a történésekről, úgy véli, hogy a látogatás mérföldkőnek számít a magyar–amerikai együttműködésben az űr- és védelmi ipar területén. Orbán Viktor ugyanis bejelentette, hogy Donald Trump amerikai elnökkel megállapodás született a közös kezdeményezések előmozdításáról ezekben a stratégiai iparágakban. Jászai Gellért szerint a bejelentés megerősíti az Egyesült Államokban folytatott, ipari kapcsolatok elmélyítését célzó több hónapos előkészítő munka eredményét, és egyértelmű mandátumot ad a kulcsfontosságú űr- és védelmi megállapodások véglegesítésére."
Valóban nem történt olyan ami a cég értékét csökkentené. A részvényesek táborában valakiknek a szemében viszont igen. Akik tényleg hittek abban, hogy JG bejelent valamit, ha már korábban is tárgyalt, és most is napokkal korábban kiment. Tárgyalt. Jó, ok. Tárgyalt. PONT. A hangulat kicsit fagyos a részvényesek közt. Ez pedig azért komoly valami, ami igenis befolyásolja a részvény értékét. Akik itt vannak pénzt akarnak keresni a részvényükön. Ahhoz viszont felfelé árfolyam kell. Ki mennyire éhes annyit kíván. Van aki reálisan nézi, van aki irreálisan, van aki álmodozik valamiről és ha az megvan kiszáll. Mi a cél? Kiszedni 20-30-50-100-200%-ot? Akkor kereskedj úgy. Hosszú távon gondolkodsz ?, és várod legyen split, aztán újra fel, és lehet az egész életed megváltozhat, mert 10x is lehet akár pár éven belül akár innen is. Akkor kereskedj úgy. Nem gondolnám, hogy rossz érheti a céget ezzel a portfólióval. De ez még csak szépen növekedő gyümölcsfa, nagyon pici terméssel, de majd pár év és roskadozni fog az összes ág a terméstől. Ennek megfelelően dönti el mindenki, mennyire érdekli a napi árfolyam, hogy mi lesz holnap. Mindezek mellé: 10% közkézben, most még nagyok oda teszik az árat ahová akarják. A Többiek megélik. Holnap szerintem olyan realizálas lesz, hogy meg sem nézem mi történik nap közben. Még esélyt sem.akarok adni, hogy megremegjen a kezem. Tartom ! És akinek nem holnap kell a pénz, az se stresszeljen mi lesz holnap.
Nem most bólintott rá Trump, hogy akkor alá lehet írni a következő hetekben és hónapokban a védelmi szerződéseket? Vagy én olvastam ezt a Jászai nyilatkozatban rosszul? A rally még csak most fog beindulni 6000 felé igy nem?
Nem most bólintott rá Trump, hogy akkor alá lehet írni a következő hetekben és hónapokban a védelmi szerződéseket? Vagy én olvastam ezt a Jászai nyilatkozatban rosszul? A rally még csak most fog beindulni 6000 felé igy nem?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.