Simán lehet ma még meg sem tudunk semmit ami a cégre vonatkozik esetleg.Gondolj bele mi lenne ha gellért azt jelentené be hogy konkrétumokat csak hétfőn jelent be .Jajjjj
Egyenlőre űrkutatás ami minket érinthet de azt is el tudom képzelni hogy a gazdasági kérdéseket csak àltalànosságban kozlik a konkrét cégekre vonatkozó bejelentéseket meghagyják a cégvezetőknek.
Én itt már "félek" belevenni... Bár ahogy magam ismerem, várok, mert biztos lesz korrekció. (nem lesz) Jó, akkor veszek. (már drágán) => jön a korrekció.
Ezen a héten nem tudtam követni sem a tőzsdét sem a fórumot. Úgy látom lesz mit visszaolvasnom. Ráadásul egy igen aktív fórumot vizionálok hétvégére is, ha jönnek a bejelentések. Szép hét volt ez a grafikonokat visszanézve, lehet jobb is hogy nem voltam gépközelben, így nem kezdtem el hülyeségeken (eladás) gondolkozni :). Mondjuk az egy kérdés bennem, hogy ha nem lesz valami komolyabb hír a hétvégén akkor hétfőn hogyan kezdünk? A STEX-re írj fel Szabi, minden hogy alakul ott akarok lenni jövő héten, és az a pár Jameson-t megiszogatni szépen csendben egy beszélgetés mellett. Részemről BKK-val érkezem, a 890 Ft-os havi bérlet belefér szerintem jövő héten is, mindegy hogyan alakul a kereskedés. Abban biztosak lehetünk, hogy nem egy nyugodt hét vár ránk oldalazgatással és alacsony forgalommal :).
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.