Köszike! Egyébként igazad van, nem maradtam le, csak nem a legjobb beszálló lesz. Persze nekem sem lesz kacsalábon forgó kastélyom, de ha belegondolok, hogy az eddigi 1,5 éves tőzsdei "pályafutásom" után mit alkottam eddig, büszke vagyok magamra. 😁 De azért "mérgemben" holnap elmegyek a Tátrába letolni pár kilométert és kitalálni a második lépést. 😆 Az első ugyanis a real time előfizetés lesz. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Nem számítok öreg motorosnak, de szerintem nem maradtál le még semmiről. Amikor 3000 környékéről elkezdett emelkedni az árfolyam, apránként vettem bele, annyit kockáztatva, amennyit úgy éreztem, hogy még elbírok. Igaz, nem abból a nyereségből lesz kacsalábon forgó kastélyom, de azért örülök neki. Annél mindenképp több, mintha a kispadról néztem volna a meccset. Sok sikert neked!
Szép záró, álmodni sem mertem 4k+-t, legalább is nem mára. Akkor most hátradőlök és filózok egy kicsit..."Aki ugrál, majd lehet drágábban veszi vissza" Rice, ebben igazad van. Viszont ha realizálsz, a pénzedet egy kis ideig biztonságban tudhatod amíg esetleg megneszeled a kialakuló trendet. Nyilván, nincs ingyen ebéd, a biztonságot és az extra infót többnyire meg kell fizetni, pl. azzal, hogy esetleg drágábban szállsz vissza. Ha nálam tapasztaltabbak kifejtenék a véleményüket ebben a kérdésben, azt megköszönném...
Igen tegnap írta valaki, hogyha 3540-es szint alá megyünk, akkor onnan tovább zuhan az árfolyam. Nem ment. Köszi Szabi, hogy ott megállítottad nekünk! Men of the day! :P
Nekem sajnos nem jött össze a 3500 🥺 pedig szerettem volna 4IG részvényes lenni. Ezen nap után úgy érzem, hogy innen egy darabig már csak felfelé vezet az út. Gratulálok mindenkinek aki kitartott, vett, vagy bővített.😁 Természetesen továbbra is figyelek, előbb utóbb csak sikerül nekem is jó beszállót találni és menő 4IG részvényes leszek 😀
3550 20ft-on múlott,oda voltam beállva nagy erőkkel!!Úgy látszik beszartak tőlem!Nem baj,ma is vettem 10.000db körül!Ha nem megyek sakkozni most 2,5 millióval több pénzem lenne legalább!Drága sakkparti volt!Azt még az öreg el is vert!De adott egy kis üveg mézet!Most ez a világ legdrágább méze is szerintem!
Na pont ez a lényeg, hogy a tőzsde kiszámíthatatlan. rövidre főleg, de hosszúra azért jobban bele lehet találni. Aki ugrál, majd lehet drágábban veszi vissza, aki tartja gazdagodik, mert újabb szintek jönnek elő majd idővel. 4015ft és 1,7644millárd SZÉP!!! Történelmi 3. legmagasabb záró lett!!! . Érdekesség a másik fórumról: Madrid nem emlékszik, hogy eladta volna a részvényeit, pedig már több éve eladta és a pénze nagy részét elbukta. (Deltába és Synergonba) Most szerinte van több mint 170milliója (persze reálra sem telik neki) itt 4IGbe (persze nincs, csak kamuzik) és annyira örül, hogy felfelé megy az árfolyam, hogy ilyenkor mindig eltűnik. Pedig neki szerinte ma több mint 15millás nyeresége van, illetve lenne ha lenne részvénye, de NINCS!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.