Ez nagyon sokáig így volt, hogy a bizonytalanoktól, eldobálóktól begyűjtötték árfolyamemelkedés nélkül. De most meg gondolom valaki más megunta, vagy újként megjelent, és felhajtotta az árfolyamot. Ilyenkor pedig a régi nagyoknak muszáj volt vele menni, ha még venni akartak. A többi meg már történelem.
Én még OTP nél olvastam egyszer a beírasod, hogy jobb tartani mint ugrálni, de egy ilyen jól sikerült ugrassal jól átlehetne menni TBSZ be úgy hogy az adó is meglenne majdnem, ezért csábító
SEGÍTSETEK!! AZON GONDOLKODOM,HOGY A NAGYOK, AKIK TEGNAP VETTEK SOKAT EGY NAPON BELÜL,AZOK NEM JÁRTAK VOLNA JOBBAN,HA MONDJUK TÖBB NAP ALATT VETTÉK VOLNA MEG "SUNYIBAN" AZT A 1,5 MRD ÉRTÉKŰ RÉSZVÉNYT?
A mennyiséget nézve szörny. Gondolom stabilizálják az ár folyamát, mondjuk egy hétvége előtti bejelentéshez, ebben az esetben alátámasztják, hogy legyen honnan felugrania.
Tehát, most jobb a helyzet!! Várható a további emelkedés ,ha jól gondolom ezt akartad mondani..:) Mondjuk szerintem aki itt van mindenki azt várja:)) Köszönöm...
Nem feltétlen jellemző, nem attól függ , hogy előtte nap mennyit emelkedett, még a kiugróan nagy forgalom se utal erre az esetek többségében. A 4ignél évekig nem működött a technikai elemzés, se a funda alapú megközelítés! Talán ezzel az idei emelkedéssel ezek a dolgok is a helyükre kerülnek. Én a több éves 4iggel való ismeretségre alapoztam, meg szerencse is, meg ki tudja még mi! Az viszont biztos, hogy aki január óta nem csinált mást, mint csak tartotta, az mindenképpen jól járt! Jobban, mint én!
Amúgy napon belül pedig pont egy füles csésze rajzolódik ki nagyon szépen! Most a füle vége felé. Elvileg akkor olyan emelkedés amekkora a mélypontól idáig!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.