2700 körül volt egy felszúrás talán 2750-ig, és onnan napon belül esett a csúcsról kb 17%-ot, ha jól emlékszem, és -7% körül lett a vége. Másnap abból ment újra fel 5 %-ot kb. Most napokon keresztül ment 3-5%-ot, onnan lett 7 % mínusz, ami egyébként a tegnapelőtti záró volt, ahonnan visszajött a tegnapi záróár körülre.
Gratulálok!! Ez teljesen korrekt! Tegnap beírtad ,hogy eladtad! Ma beírtad,hogy vettél! Zsebben van tuti 4-5 %!! Próbálok tanulni. Ha jól emlékszem amikor 2700ig ment akkor is ez volt,hogy ment egy nap alatt kb7%-ot, másnapra meg "elpárolgott "a plusz. lelkes amatőrként kérdezem mindenkitől,hogy ez jellemző lehet? Amikor hirtelen megy 6-7%ot utána "azonnal" esik is? köszönöm,ha válaszoltok!
Itt mostanmár nem szarral gurigáznak akárki[k] is labdáznak,de az irány szerintem ma eldőlni látszik a kétkedőknek is végleg,nincs még vége egyenlőre a story csak most kezdődik igazán.... Gyorsvonatról leszálni baleset-és életveszélyes lehet,rakétáról meg pláne!
Az elmúlt időszakban kétszer adtam el az egész pakkot az aktuális ATH környékén,... annyira nem érte meg. Úgyhogy nincs ki-be ugrálás. Szvsz eddig a "nem kötelező érvényű" dolgokat árazta a piac, de a következő méretugrás mind az árfolyamban, mind a 4ig vonatkozásában sztem még ezután következhet. Nagy perspektíva van a cég előtt sok területen, hála Istennek jól dolgozik a managment. E miatt (is) pozitív a jövőkép, és sok egyéb dolog miatt... amúgy kajakra nálam is ez a "fél ár" ... :D :))) Na mire elmekegem a mondókám, addigra megint 3400. Hm...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.