Jó reggelt!Mi a helyzet?Semmi!Esett pár %-ot!Nem a kicsik vették a 2 milliárdért tegnap se,ők max 200 millióért vettek,akik jöttek Deltából,innen-onnan még!Nagyon nem kell aggódni!Szerintem!Meglátjuk mi lesz,1800-1900ról is visszament 1350 köré,kitakaritottak rendesen,azt úgy ment csak tovább!Most meg 1800-tól volt egy lehetőség eddig,hogy aki kiszállt,olcsóbban visszavegye kábé!Amúgy meg lesöpörtek mindenkit a vevők,2 hétig most is megvettek kilóra mindenkit!Ebből vonja le mindenki,amit tud,hogy mi lesz.
Na, neked van olyan brókered, aki nyilatkozik nem blue papírról? Ejj-ha! Ilyennel se találkoztam még! Az enyém mindig olyan papírt akar tukmálni - de már hallja a hangomon, hogy inkább csak kötelességből mondja el felém -, ami nem megy vagy shortolják sunyiban certi kiütésre. :)
Tegnap kiszálltam , várható volt a korrekció, tegnap 2 milliárd feletti forgalom volt, túl magas volt, ami trendfordító általában. Visszajövök még, a brókerem szerint 2800-2900-ig eshet, ott már érdemes visszaszállni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.