Nekem az erstés bróker azt mondta tavaly november környékén amikor kérdeztem tőle, hogy mi véleménye a 4ig ről, ilyen kisebb cégeket nem tudnak/akarnak elemezni, ezért nem is foglalkoznak vele. Akkor 800 volt az árfolyam. 😵💫
Így van mindig utólag derül ki milyen döntést hozott az ember. Azért azt nem értettem akkor miért szállsz ki mikor mindenki számára egyértelmű volt, hogy ez száguld tovább.
Mai napra rendelt szent evangélium nálam megvolt!Most felkelek,iszok egy kávét,bemegyek a fiammal moziba,ott megebédelünk,megnézzük a tatárjárást,és egy kellemes napot eltöltünk!Ez a lényeg!Majd közbe néha ránézek azért,hogy állunk!👍
én is bent voltam 2040-ig, rengeteget szarakodott 1800 körül, 1800 és 2000-et nagyon lassan, nyögvenyelősen tette meg, kétezer óta meg.... Én barom az itteni pakkal meg átszálltam telekomba és full bukóba ülök, gratulálok nektek, én nem gondoltam volna illetve neres papírral mindig vigyázni kellett eddig, úgylátszik ez a kivétel, én meg jól elbasztam, itt ülök teljesen letörten, a másik papírom meg a delta , pfff :( na mindegy próbálok örülni az itteni töredék nyerőnek is és gratulálok, aki 2000 felett is tartotta
Igen, azt már észrevettem, hogy ha Szabi nem löki a sódert, akkor éppen elad, és várja, hogy mikor veheti vissza. Mert úgyis visszaveszi a 4IG-t :) nem bírja ki!
Néhány esemény ami alatt az értéknövekedést értem és igen, lesz megrendelés és bevétel is bőven, szinkronban a világpolitikai eseményekkel és az eu-s páyázatokkal, támogatásokkal! (szvsz) R 3310
Védelmi ipari akvizíciók – állami támogatással1. Rába Nyrt. – 54,34%-os állami tulajdonrész átvétele
A magyar állam eladta a Rába többségi tulajdonát a 4iG-nek.
A tranzakció célja: a hazai járműipar és védelmi gyártás megerősítése.
A 4iG így stratégiai szereplővé vált a katonai járműgyártásban.
N7 Defence Zrt. – hadiipari holding megszerzése
A kormány 80 milliárd forintért értékesítette az N7 Defence Zrt.-t, amely több állami hadiipari céget fog össze.
A vevő kizárólag a 4iG volt, verseny nélkül.
A cég ezzel közvetlen hozzáférést kapott a magyar hadiipari fejlesztésekhez. (Euro milliárdok várhatóak a jövőben a Rheinmettal szerepvállalásával)
REMTECH Űrtechnológiai Központ – Martonvásár
A 4iG SDT (Space and Defence Technologies) divíziója állami támogatással építette ki az első hazai űripari központot.
A projektet 50 milliárd forintos állami pályázat segítette.
Telekommunikációs és infrastruktúra akvizíciók4. Antenna Hungária – állami tulajdonból magánkézbe
A 4iG megszerezte az Antenna Hungária Zrt.-t, amely korábban állami tulajdonban volt.
A tranzakciót a kormány stratégiai együttműködésként kezelte.
DIGI Magyarország – állami háttérrel zajló felvásárlás
A DIGI hazai leányvállalatát a 4iG vásárolta meg, az állam közvetett támogatásával.
A cél: a hazai távközlési piac konszolidációja.
Nemzetközi stratégiai projektek – állami diplomáciai háttérrel6. EAGLE tengeralatti kábelprojekt – Egyiptom–Albánia–Olaszország
A 4iG a Telecom Egypttel közösen építi ki a régió egyik legfontosabb adatkábelét.(6 millió előfizető)
A projektet az Európai Bizottság és a magyar kormány is támogatja.
A múltkor hívtak két kiszáradt fenyőhöz, az egyik alatt kis favityilló, mondta a tulaj, hogy paprikáskrupli lesz ebédre. Mondtam, hogy otthon is, és azt szeretném enni. Kiröhögtek. Reggel 8-kor kezdtünk a kollégával, 10-kor fák lebontva és indultunk haza. Volt terv, mászás közben módosítottam.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.