Többször eszembe jut, hogy január első pár napjában 4 nagy magyar tőzsdeelemző guru véleményét kikérte a Portfolio, hogy melyik részvényekbe érdemes fektetni. Egyiknél sem szerepelt a 4iG...Mindegyiknél, OTP, Richter, Waberers, Magyar Telekom. Pedig a 4iG már akkor is a 5-6. legnagyobb tőzsdei cég volt. Félreértés ne essék, ezekkel is lehetett keresni de a töredékét a 4iG-hez képest. Pedig lehetett tudni, hogy háború van és a 4iG mozgolódik a hadiiparban (drónelháírítás, műhold, Rheinmetallal közös cég), lehetett tudni, hogy lezár idén sok telekomunikációval kapcsolatos belső integrációt és egységes márkanév alatt fut tovább ami egy hatalmas hatékonyságnövekedést eredményez. Aki heti szinten követte a 4iG-vel kapcsolatos eseményeket neres szemellenző nélkül, annak ez nem akkor meglepetés, max a tempó most kicsit fura.
Én is adtam el ma!Mire várjak?Meg minek?4000 lesz?Legyen!Majd adok el akkor is!!Én leszek a legboldogabb ha úgy lesz elhihetitek!De mindennek van határa!Nálam ez volt,hogy itt most egyszer adogatok el valamennyit 3300-3400 közt!
Úgy vagy mint az öreg aki megvette a kawámat,azt vezetni nem merte,de vittem egyet!Elkezdtem előzni a kocsisort,beszúrtam a sorba mert jöttek szembe,azt mondja az öreg:Ezen igy fog a fék?Mondom neki meg se húztam a féket,ez csak a motorfék volt!Azt mondja jól gyorsul!Na mondom akkor kapaszkodj rendesen,idáig meg se húztam a gázt se,azt akkor viszlek egyszer kicsit normálisabban,hogy lássad miről van szó!Lobogott utánam az 50kg-jával az öreg mint a győzelmi zászló!Szerintem barna lett neki a gatyesz!🤣Beugrott neki a sportszelet mikor 3ba ráhúztam a gázra azt elemelte az elejét,a Nissan Navara Pick up-ba nem voltak ilyen kalandjai!Remegett,mint a kocsonya mikor hazaértünk!Mondtam neki igy kell motorozni,ha nem halsz meg,akkor belejössz majd te is!Ez a 2 verzio lehet!Nem Haya?Na csak úgy vág ide a sztori,igy van a tőzsde is,majd ha nem megy valaki csődbe az évek alatt,akkor belejön!De azért ez se egyszerű történet!Majd 5év múlva térjünk vissza rá,kinek mennyi pénze lesz!Írjátok fel este hogy most mennyi van,meg egyszer hogy akkor mennyi lesz!Jól látod rp a dolgokat!!Körül kell járni mindent mindig alaposan,meg a kockázatokat is mérlegelni,és úgy megcsinálni a tervet!!
Koszonom. Mifele erteknovekedes? Befektettek ilyen cegekbe (hadiipar, űripar, AI, telekommuninákáció), vagy ilyen cegektol vannak milliardos megrendeleseik? Mennyi itt az eps? A pbv 3 felett van a bet oldalan, az nagyon magasnak tunik.
Most hivtak a 4ig központból,állítólag nem érik el az űrhajót,mert úgy száguldanak,hogy nem éri utol őket a hang se már!Az a tipp,hogy benyomott a legénység tegnap,buli volt,azt valaki ráfeküdt a gázkarra!!🚀🚀🚀🚀
Az kevés, pl vezetés közben a kresz segíti elő, hogy bízzam abban, hogy azt fogja csinálni, amit kell. Családon belül is van negatív vagy pozitív tapasztalat, amiből ki tudom következtetni, hogy mi fog történni, eszerint bízom az illetőben vagy sem.
Remek. En is elveznem ha tudnam, de eddig minden ner reszvennyel (appenin, delta, mbhjb) rabactam, igy ebbe mar be sem szalltam amikor elkezdett emelkedni, aztan minden korrekcional azt gondoltam itt a vege, megy vissza a kezdetekhez mint a tobbi ner reszveny, de ez csak megy tovabb mar 10 honapja es nem tudom mitol. Mi hajtja ennyire?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.