Ebben mondjuk 435 lovacska van de köszönöm a sok infót. És most nem csak az autóra gondolok hanem a sok hasznos infóra és a sok mosolyra amit egy egy történeteddel a többi fórumozó arcára csalsz kedves Druszám.
Tegye fel a kezét aki adott el hármassal kezdődő árfolyamon már 4ig-et!Gyanítom senki,csak párezer darab cserélt ott gazdát!Kéne csinálni nekem is tervet,mikor kezdem adni,meg mennyit!A fiam nem akarja adni,kérdeztem!Mindegy,én 48 vagyok,a fiam meg 21 lesz,ő máshogy látja a világot,meg éjjeliőrt se látott még nappal meghalni!Én láttam,meg kutyán gatyát is!!Amúgy ha az éjjeliőr nappal hal meg,akkor fog kapni nyugdíjat?A szomszédom azt mondta igen!Mondtam neki gondolja át,szerintem nem.
Q8 kicsit gyenge a 280 lóerejével,de ha valaki gazdaságosan akar gurulni,meg nem akar mindenkit megelőzni,el lehet bóklászni azzal is!Olyat kell venni aminek fordul a hátulja,párszázezer plussz csak,de azt nagyon megéri berendelni!Meg olyannak ajánlom,aki nem ezeket a nagy kitett tabletteket szereti műszerfal gyanánt nézegetni,a BMW,meg a Merci már full azzal operál!Nálam volt Q8 is,GLE450d,BMW X6 40d,kicsit körüljártam most ezt 3 márkát konkrétabban a múlt hónapban!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.