🤣👍Bankba voltam,most autózok majd haza!Hivtak vigyek be pénzt,mert mindenki csak ki akar szedni onnan,azt nehogy kifogyjanak!6an telefonáltak 3 perc alatt a 3%-os hitelre is amig ott voltam!Pörög itt a bicikli mindenhol úgy nézem!
Modern kori drogosok vagyunk ! 2025 Drogosai a 4ig drogosok ! Egész nap remegünk, nyitáskor, hogy hol nyit, zárásko hol zár ! Nap közben , jajj mennyit emelkedik, csak nehogy essen ! Kiszálljak rávegyek ????
Igen, jól látod! Kell néha az a bizonyos megnyugvás! Már nem kell aggódnom, reménykednem, számolgatnom, nagy kő esett le. Óriási elégtétel a tsys bukó miatt is!
Meg múltkor is mondtam mikor a 4ig-et eladtad,meg kiszálltál,hogy örülök,hogy egyszer célba értél!Szivtatok ti is régebben sokat én tudom,most fordult a kocka végre!Ugyanebbe voltam én is mint Te 1600-1800 közt nagy részét eladtam,akkor anyagilag minden tervem teljesült,azt egyszer újragondoltam mindent,azt vissza is vettem mindent utána!Pont teljesen Te is ugyanebben a cipőben voltál meg vagy mint én!Kellett az a megnyugvás,meg lelkileg helyrekerülni,hogy tovább lehessen lépni!Úgyhogy tudok én sokmindent,ki miért csinál dolgokat,meg meg is értem!Csak sokan csak a felszínt nézik,mi van a háttérben azt nem mindig tudják!Sokaknak nem tetszett mikor eladtad,én 100%-ba értettem miért!👍Most más emberként vagy itt,mintha ülnél benne 900 óta!Sokkal nyugodtabb vagy,lefogadom!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.