tegnap én is eladtam az otp-m és hoznám ide, de mivel megnyitottam a tbsz 2025-öt és át akarom rakni, most várhatok két napot a 2018.11.30-i 2100 ft-os vételem újra 2100 ft :) sose gondoltam volna hogy ilyen türelmes és kitartó is tudok lenni
Igen, az RM 22-szerezett - eddig... de ha nekiáll mindenki fegyverkezni, akkor ez egy sokkal magasabb szám lesz. Úgyhogy mindenki nyugodjon meg, lesz itt 10k, csak az a kérdés, hogy jövőre vagy 2-3 év múlva. És lesz ennél még sokkal magasabb szám is, aki türelmes.
Mi lehet itt 2 év múlva? ez a kérdés nem hagy nyugodni. az, hogy idén 3000, arra fogadnék, azaz fogadtam :) befuthatja-e a töredékét rheinmetall emelkedésének? RM 2022 óta 22x-zett. Ha itt "csak" ötszörözünk is 10K...
Ez is jó: https://www.portfolio.hu/deviza/20250905/nincs-megallas-2023-kozepe-ota-nem-volt-ilyen-eros-a-forint-784240 Alakul ez a mai nap! Eddig nagyon szép :D Forgalom és emelkedés! Szépen elszedik a bizonytalanoktól. Sokan akik régebben, még sokkal lejjebb eladták figyelik, hogy mi történik. szerintem hamarosan nem bírják ki és majd beszállnak újra. Persze akik semmit nem csináltak, csak tartották, többet nyertek. 2115ft és 178milla Átlagár 2103ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szép 😁 A tervek szerint haladunk tovább, lépésről lépésre! Így szvsz továbbra is vastagon benne kell ülni a 4IG-ben és a kezünk, mivel a következő hónapokat mi fogjuk vinni! A kis papírok pedig elvitték a nyarat, így azokból még lehetett itt szépen bővítgetni 😉 🚀🐂+🐮+🐃🚀
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.