Kábé 10 hónap alatt ment 1000ft-ot!Be van betonozva 1800 fölé stabilan az árfolyam úgy néz ki jelenleg!Én speciel elégedett vagyok!Elmúlt 3-4 év volt a tőzsdék aranykora,aki nem kereste szarrá magát,az vagy csak hobbiból tőzsdézzen,vagy ne is tőzsdézzen!A magyar tőzsde is szuperül teljesített az elmúlt időszakban,világviszonylatban sem lehet okunk panaszra!Amúgy mit vártok?200.000es BUX-ot,meg 45.000es OTP-t?Nem csak mindig fel lesz ám,lesz le is előbb-utóbb!Minden benne van a pakliban, meg a levegőben!Óvatosan!Csak az elégedetlenkedőknek mondom gondolatébresztőnek ezeket!Ha csak keresni lehetne,akkor mi lenne?Senki sem dolgozna,meg mindenki tőzsdézne csak!Nem?Senki se menne reggel 6ra dolgozni sehová,a Maldív-szigetekre meg kitennék a megtelt táblát,meg Dubai-ra is!Láttam én milliárdosokat elbukni mindent,nem 1et,nem 2t!Megkeresni mindig könnyebb a pénzt,mint megtartani!Aki már tudja,annak nem mondtam újat,aki nem hiszi el,az rá fog jönni majd!Mindenki a saját bőrét viszi vásárra itt is!Azt ha nem a saját kabátjához vesz gombot az ember,vagy a gombhoz vesz kabátot,baj lehet!Én most adtam el Futurt,85 volt a beszállóm,15 körül csöpögtettem el hónapok alatt azt 5 évig rohadtam benne!SET kuka,OTT1 kuka,mind milliós bukták voltak azok is!Ez csak az elmúlt 5 év nagyobb bukovárijai!Előtte Genesis solar sok millió bukta,úszott minden, Nabi,stb,nem sorolom!Múltkor kérdezte a fater,voltak e nagyobb bukták!ja!voltak!és?De amit 29 év alatt buktam össz,volt hogy egy nap alatt kerestem is annyit most már idén,úgy kinőttem magam!Nem is érdekel!Mindenki hibázik,csak azt senki nem meséli el!Pedig úgy kerek a történet!Ahol háború van,ott halottak is vannak mindig!Minden érmének két oldala van,meg a két oldal közt még ott van az érme is!Az egész régi kemény csapatból,akik itt voltunk 10-en mondjuk a városba,tudjátok hányan tőzsdézünk ma?2en!Többiek mind abbahagyták már réges régen!Nem egyszerü!De semmi sem az a mai világban már!Figyelni kell,azt ha kell,reagálni a dolgokra.
Én is jártam így sokszor elhiheted!És nem 1-2 millióval!De van itt sokminden amit mérlegre kell tenni mindig ha az ember tőzsdézik!Millió dolog!Sose bánkódj már ezen,tanulj belőle!Majd írok 1-2 dolgot,de most van egy kis más dolgom!
Én egyetértek veled. Én már sokszor elkövettem azt a hibát, hogy amikor duplázott egy papír eladtam és vártam a visszaesést. Aztán amikor az emelkedés folytatódott és 5-10-szerezett a részvény vertem a fejem a falba. Én most biztosan kivárok, ha kell éveket is mert meggyőződésem, hogy az informatika, a távközlés, a hadipar, az űripar mind olyan területek amelyekre a jövőben egyre nagyobb szükség lesz és nem hiszem, hogy ezen egy esetleges kormányváltás (amiben egyébként nem hiszek) változtatna, amitől sokan tartanak.
Azért írod,hogy valaki legalább írjon be!Na majd ha begyújtjuk újra a rakétákat lesz itt élet ne aggódj!🚀Sokan fognak kamillázni,mert 2000-en is mint forró kés a vajon úgy megy át majd,mint az 1000-en!
Törölt felhasználó2025. 08. 01. 17:09
Z1834 Nem is tudom minek írom, pár Ft ide-oda. Szép hétvégét!
Köszi!Én is terjeszkedek itt újra,de most az a menetrend,hogy nem adom el,ha felmegy bármeddig akkor se!2 évet várok,akkor fut ki az első olyan számlám,amin nagy lóvé pörög ki majd!Persze ha olyan baki beüt,akkor menekülök,de normál esetben most várok,az a terv..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.