én se értem, már rég 1900 felett kéne járnia, ehelyett, sajnos nagyon nem egyenes a kereskedése, de az egész bét ilyen, van egy jó papír miért nem lehet korrekten beárazni
Ahogy 1796-ról megvesznek mindent, már pakolják is tele újra.. Kezd nagyon szánalmas lenni. Van egy halom szándéknyilatkozat, hír-hír hátán és mégis egy helyben szüttyög az árfolyaman (vagy lefelé csordogál)..
Szerintem lehet az aki veszi. Az is lehet valaki másba teszi át, vagy kell a pénz neki és itt eladja a méretes pakkját. Ekkora pangásban ki az aki ennyit veszi? Én most vettem 2100dbot, de abban a pillanatban 10e megjelent eladáson. Ki kell használni, akinek van szabad lóvéja. 1796ft és 74milla
Erre azért én se számítottam, hogy újra lemegyünk 1800 alá, bár szvsz ez csak egy pillanatnyi állapot.... Ha pedig így folytatódik, akkor a végén még lehet majd újra vásárolgatni 😉
https://www.economx.hu/gazdasag/magyar-peter-tisza-part-schiffer-andras-vagyonelkobzas-vagyonvisszaszerzes.812814.html. Schiffer András szerint csak ígéret, hogy elveszik a NERes vagyonokat és ezt Magyar Péter is tudja :D Azt mondja, hogy Magyar egészen tavaly márciusig a Hodler Alapkezelő Zrt jogi igazgatója volt!!! Tehát magántőke alapokkal volt kapcsolatban:D Persze ezzel nem dicsekszik :D . Tegnap reggel írtam, hogy "4Ig pedig országokkal! Nem sok hazai cég tárgyal országokkal. A
lényeg, hogy ha 1 országgal jó kapcsolata lesz, jöhetnek szerződések
űripar, hadiipar és informatikában is, sőt telekommunikációs szektorban
is. Jelenleg a piac nem nagyon érti, hogy a 4IG üzletágai egymásra épülnek és ezt nagyon ki fogják használni." Zárás után jött is a bejelentés, hogy gyakorlatilag több üzletági szereplővel tárgyalt. Valószínű majd egymásra épülő szerződések lesznek. és ezt több országban is megcsinálják. 1804ft
Jászai Gellért, a 4iG Csoport elnöke, Magyarország nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, valamint a 4iG Nyrt. és a 4iG Űr- és Védelmi Technológiák Zrt. vezetősége hivatalos látogatásának zárónapjához érkezett Kazahsztán fővárosában, Asztanában. A magyar delegációt Róna Ottó Iván, Magyarország kazahsztáni nagykövete kísérte - közlte a 4iG. A 4iG Csoport célja, hogy a most azonosított stratégiai együttműködési területeken – a digitális gazdaság, a védelmi ipar és az űripar metszetében – konkrét projekteket indítson el, és a jövőben is stratégiai partnerként mélyítse el kapcsolatait Kazahsztánnal – közölte a 4iG. https://www.portfolio.hu/uzlet/20250716/kazahsztanban-szerezne-projekteket-a-4ig-774815
https://www.hwsw.hu/hirek/69366/4ig-one-magyarorszag-pr-telecom-felvasarlas-gazdasagi-versenyhivatal-engedely-versenyhatas-arazas.html Még a Direct One van vissza, hogy a felügyelet engedélyezze. 7 milliárd feletti árbevétellel rendelkezik. Jó lenne megszerezni és persze a 2 hete bejelentett Netfone Telekom, aminek több mint 15milliárd az árbevétele. Ha sikerülne mind a 2 céget megvenni akkor összesen a 3 cég 29milliárdos plusz árbevételt jelentene. Azért ez nem lenne rossz. 5ös könyvben több mint 25edb vevő látszik. Ideje lenne a vevőknek feljebb jönni :D 1812ft és 46milla
5,6milliárdos árbevételű cég! Folyamatosan megy az építkezés :D Még 2 cég vétele vár engedélyekre. Szerintem ha megkapják, akkor itthon már több akvi a telekommunikációs szektorban nem lesz. 1810ft és 18milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.