Ne már gyerekek, napok óta emelkedett az árfolyam, a visszateszt a tőzsde normális működésének menete. Kell egy kis visszaesés ahhoz, hogy tovább mehessen fel az árfolyam. Én megfigyeltem, hogy a hírekre sokszor nincs azonnali emelkedés, kicsit emészti mindenki aztán pár nap után elkezdik venni. A néhány nappal ezelőtti 1730-as árfolyamhoz képest ez az 1832 nem olyan rossz.
nettó árbevétel (2024. évi adatok)
6 461 721 ezer Ft
jegyzett tőke
(2024. évi adatok)
20 millió Ft felett és 50 millió Ft alatt
adózott eredmény
(2024. évi adatok)
700 millió Ft és 1 milliárd Ft között
létszám
Kérdezném, hogy kik-és miért akarják őszig itt tartani az árfolyamot? Miért nem jó valakiknek, ha feljebb menne a nyáron ? ( Most nem a vevőkre gondolok, mert minél "olcsóbb" annál jobb ! )
Szerintem alatta gyűjtik. Ha elfogynak az eladók, majd feljebb teszik az árfolyamot. 1850re tették a féket. Minél olcsóbban akarnak begyűjteni, minél több papírt. Mivel a spekik nem piszkálják, ezért könnyen tudják fékezni az árfolyamot. Idén sokat emelkedett és ezért többen csökkentenek. Sokan nem veszik figyelembe, hogy ezen az árfolyamon is nagyon alulértékelt a papír. Majd utólag látják be, ha jóval 2000 felett lesz. . Egyébként lezárult a 2Q. Ha nem lesznek leírások jöhet 1 kisebb (1-2milliárdos) nyereséges negyedév, mert az EURós hiteleken sem keletkezett nagyobb pénzügyi veszteség. 3Q és a 4Qben viszont már több milliárdos nyereséget várok. Bízom benne, hogy idén 15-20milliárd körüli nyerőt összehoz a cég, ami jövőre majd tovább javul. 1836ft és 32milla
Szerintem jelenleg tudatosan van visszatartva az árfolyam ezen a szinten...ha elengednék már most felpattanna 2k fölé. Ott sokan kiszállnának, de el akarják ezt húzni őszig, legalább a nyár végéig, szerintem addig itt fog mozogni tele dugókkal...az újabb nagy beszállás szerintem a Védelmi holding megvételének lezárásakor lesz és addig ezt az árfolyamot akarják tartani. Szép csendes gyűjtéssel, de nincs min izgulunk, ez a legjobb hely a BÉT-en 2500-3000ig! hajrá!
Miért van folyamatosan megtömve az eladói oldal szerinted? Miközben simán lehetne 1900 felett, ha gyűjteni akarnak azért 1900-tól tudnának szerintem, ehelyett 1850 megtömve, illetve 1800-tól tömve az eladói, miközben simán 1850 fölé ment nem olyan rég 1868-ig ha jól rémlik, szerinted miért van ez?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.