Olvad a zöld Amerikában, ahogyan arra számítani lehetett. Szerintem hétvégére, de inkább jövő héten lehet változás. Ha a vámháborúban már lehet majd tisztábban látni. Addig vásárolni kell :)
Ez a legjobb vásárlási lehetőség, amit közel 60 éves Wall Street-i pályafutásom alatt láttam. Alapvetően mindent érdemes most venni, de különösen az amerikai gyártó- és robotikai vállalatokat.”
amerika kínának el van adósodva elég rendesen vagyis így is feji, meg úgy is feji, hiába a másik meg ha ez jó amiknak, akkor miért is szakadnak, akkor irány fel
Persze majd tétlenül nézi fogja Trump, hogy kína évek óta feji le róluk a lóvét és emiatt sem megy a gazdaságuk. Szépen kiegyeznek, kérdés mikor. Ha Te vagy az USA nem hagyhatod, hogy ilyen vámokat nyomjanak Rád. USA hasonlót akar mint kína, de ennek ára van. Ezzel pedig az amerikai elit és komplexen usa is jobban fog járni, de az eleje nem lesz egyszerű.
hát ez az, pont mielétt kijott a hír vettem még 1564-en, nem tudom minek szarnak be, ugyis ki kell egyezniuk, ha nem enged magától trump, akkor majd kényszeritik rá
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.