Üdv mindenkinek! Szerintem az árfolyam teljesen normálisan mozog és még maradt benne potenciál. Gondoltam berakom a rajzot én hogy látom, mert látom már megjelentek a lufiárusok.😬😁 https://www.tradingview.com/x/2mDIQUbL Jó kereskedést!
Nem az volt! Jászai megy megint! A ma reggeli mutyi hírrel gondolom az amerikai és a emír biznisznek akartak alá hűteni! Remélem nem sikerül és pörögtök tovább fel! Jelige: nincs részvényem csak drukkolni jöttem!
Sajnálom, hogy így alakult, de a komolyabb támasz még "messze"! ~1130 Lehet előbb is fogja, mert sokan kapkodják majd, de addig nincs probléma...! Az ilyen hegymenetnek, sajnos nagy rugózása lehet és nehéz behatárolni!
Hazaértem a munkából, semmi meglepő nem történt! Fakasfű, Orbitalis és magam is jeleztem ezt a lehetséges scenariót mára! Tartom én is az összes részvényem! Farkasfűnek külön gratula, a doji működött! A gyermeteg pánikoltatás nélkül is beadták volna ma, de voltak akik asszisztáltak ehhez, így segítve a nagyokat...
Sziasztok! 2018-as rally kezdeten(sajnos nem a legelejen) vettem eloszor a papirbol es azota is megvan. Fiatalon kezdtem es a kereskedes pszichologiajahoz szinte lehetetlen hozzaszokni de edzodni tud az ember. A forumot kb folyamatosan kovetem rice es madrid harca mar-mar legendas :D Kiultunk sok mindent de meg a t-sys hatalmas eses sem tudta kicsavarni a kezembol. Most hogy elindult vegre az emberek kezdik meglatni a ceg valos erejet. Vannak es lesznek is hintaztasasok de ha eddig nem adtam vissza a piacnak egy darabot sem nem most fogom elkezdeni. Talan 2000 szintek felett szepen, savosan. Hajra mindenkinek es kulon koszi rice az evek ota tarto nyugalmat amit sugarzol.
Nagyon sok sajtóorgánum lehozta. A cikk mindenhol rövid, majdnem minden helyen szóról-szóra ez a pár mondat szerepel: "A miniszterelnök első alkalommal tesz hivatalos látogatást az Egyesült Arab Emírségekben. A látogatás részeként Orbán Viktor üzleti reggelin vesz részt emírségekbeli vállalatok vezetőivel.A magyar delegációban üzletemberek is helyet kaptak az energetikában, a pénzügyekben, az informatikában, a telekommunikációban és a védelmi iparban érdekelt hazai cégek képviseletében – közölte Havasi Bertalan." .. informatika, telekommunikáció, védelmi ipar..
Telón olvastam délelőtt, de most semmit nem találok. Az volt, hogy energia, banki, informatika és hadiipari tárgyalások lesznek. Orbánnal megy Hernádi Zsolt, Jászai Gellért, és Barna Zsolt MKB elnök. Remélem nem valami kajli oldal volt, mert most semmit nem találok és most nem érek rá.
Igen, azt akartam :D Azért a holnapi Jászai tárgyalás Szaúd-Arábiában, szerintem sokkal nagyobb hír, mint az, hogy az ismerősök forgalmat generáltak a 4IGben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.