1324 nekem egy ilyen pengeél. Ha ráadja valaki és visszatöltik, akkor érdekes lesz. Ha elengedik, akkor mehet a TA alapján a forgatókönyv. Egyelőre egy fiktív támasz.
Egyelőre az látszik, hogy a ronda, pénteki, fordulós gyertyára, jön a megerősítés!!!! Persze még nincs vége a napnak, de a mai sem szép eddig... 4ig/D https://ibb.co/jVzsHHj
Amúgy 10:02-kor volt egy 50K-s eladás 1340-en. ugyanez a pakk most kivétezné a 1320-at, a 1340-es szintem meg gond nélkül elment. szóval történnek itt a dolgok. nem sok kisbüfinek van sztem 50K-ja napon belül eldobálni.
Ezt a story-t most valamiért újra elővették. Ez nem a mostani (2025) növekedéshez köthető, hanem még a 2023-2024-es forgalom generáláshoz. Azt többen láttuk, hogy mutyi, én végig ugattam, hogy mesterségesen generálják a forgalmat. De ez nem friss hír. Valakik most elővették és megpörgették az összes ellenzéki médiában. oka van ennek...
A baj nem mostani, de valóban ki tudja éppen most melyik papír mögött van mutyi. Miért nem tudnak soha az ilyen ügyekben időben tájékozatni?! De majd pár hónap múlva kiderül, hogy most éppen melyik miatt nyomoznak. Tény ez a hír a kis és közepes papíroknak úgy általában nem kedvező hír. Ha pedig a bizalom oda azt nehéz visszavenni!
dehogy lesz :) még1x leírom, ez egy 2023-as őszi és 2024-es tavaszi story. most valaki megint elővette, mert az az érdeke, hogy megfélemlítse a kicsiket. dobáltatják el a papírt. valaki ennél olcsóbban akar venni.
nekem gyanus, hogy most dobják be a manipulációs hírt is, hiszen gyakorlatilag hónapokkal ezelőtt ki lett mondva és én meg is írtam, hogy szerintem a zrt adta el a papírjait ősszel 800-as szinten, hogy csődbe lehessen majd vinni. figyeljétek meg, a zrt nem fog kifizetni egy forintot sem, hanem csődbe fogják vinni. a papírok meg már rég nálunk meg a 4ig-nél vannak, akik vették 720-840 között.
ha olvastál volna az elmúlt 1,5 évben, akkor tudnád, hogy marhára nem ezért írom. 25K pakkom van még mindig és továbbra is tartom, hogy lesz ez 2000 felett 2026-ban. de ahogy farkasfu is írta, azért azt ne várja senki, hogy 92-es RSI mellett egyhuzamban eltolja magát januárban 2100-ig. :) én lennék a legboldogabb, de nincs rá esély.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.