Mostanság itt csak akkor cserél gazdás 1-2 nagyobbnak mondható tétel, ha pánik van. Amúgy nagyobb vevő nagyobb eladó nincs mostanság. Mindkét fél kivár. Aki meg tudja, hogy mi várható, az piacon kívül vette meg az igazán nagy darabszámot.
Csak nem bírom ki én se ne nézzek bele a tőzsdékbe,árfolyamokba!szépen állunk itt is úgy látom!Q1 nagyon nem fogja megmozgatni,esetleg lefelé ha nem lesz jó,de nem hiszem ennél nagyon lejjebb jönnének nagyobb eladók,nagy le nem lesz, max aki visz át pénzt OTP-be,vagy máshová,az eladja amit akar!azt hittem pár hete 800alá tartósan nem jövünk vissza,tévedtem!igaz 1100nál is azt hittem,a 700as árfolyamot egy életre elfelejthetjük!itt egy tényleg jó hír,vagy olyan akvi tudna rántani nagyobbat a papíron föl,de jó Q1,ha lenne is,nem nagyon szerintem!amíg itt nem fordul felfelé minden papír tartósan,ez se fog!lehet hónapokig csak ez lesz,ami hetek óta megy,lassú csorgás,meg a nagy semmi!csatolná már le Putyin amit akar,azt lenne vége az ukrán cirkusznak,az jó lenne!lesz itt az olajjal,gázzal,gabonával,mindennel szívás amúgy is!étolaj,hús,stb!be kell nyúlni a bukszába,nagyon nagyon durván,az 100%!!Szép napot mindenkinek!
Fontos lesz a holnapi jelentés. Valószínű nettó eredményben nem lesz fényes,mert átalakítások hatalmas pénzbe kerülnek és az még idén sokat elvisz. (Lehet az első 2 negyed veszteséges lesz???) Bevétel soron jön a már megszokott rekord negyedév. (Következő negyedévek is folyamatos rekordok lesznek) Telekommunikáció nagyon megnyomja bevételben a céget. (Albániában még nem a teljes bevételek lesznek,mert a cégeket az 1Qben szerezték meg) Fontos lenne,hogy + üzenete legyen a jelentésnek. Jó lenne, még nyárig 1 pontosabb 2-3 éves távlati tervet közölhetnének a várható,bevétel-nyereség-akvik-osztalékok nagyságáról. Jó lenne felkelteni 1-2 alap érdeklődését a papír iránt,mert az komoly vételeket hozhatna és persze sokkal magasabb árfolyamokat. 770ft és 7milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.