Halottam már előtte, hogy pénteken 12.00 órától bezár a DMker kereskedés prezentáció miatt. Azt is hallottam, hogy az az ár amennyiért megveszik Mészárosék az éves lezárt üzleti év után kerül megállapításra. Azért volt ilyen sürgős megcsinálni. 56-60 között fogja megvenni. 75-80nál sokan dobni fogják. 20-25%ért. Utána meg végig nézznek egy 10xt mint anno sokan a 4igben, vagy az Opusban vagy az Alterában
Jelenleg 5,6 milliárdra értékeli a piac...alig többre mint a Set NYRT-t ahol csak veszteség van és bevétel is alig alig...csőd közeli állapotok vannak ott...ez a papír épp annyira lehetne 100 mint amennyire a 56
Amíg nincs beszámoló addig minden csak feltételezés, egy biztos 40 %-al több bevétel.Jobb mintha csökkent volna. Ugyan nem néztem át a beszámolókat de valószínűsítem, hogy minden szegmens emelkedett. Talán egyre népszerűbb lesz és még több bevétel és nyereség lesz.
Várakozásokat mindig közzé lehet tenni, ahhoz meg csak számokat kell összeadni (gondolom erre egyébként van egy excel táblája a menedzsmentnek). Tőzsdei cég és nincs egyébként meg egy eredmény-előrejelzése? Számomra ez igencsak érdekes.
Igen, erről hallgat a prezi. Pedig tudjuk más nyrt példájából (opus), hogy az árbevétel megadása önmagában értéktelen infó, kell mellé a nyereség is, és még akkor is érhetik meglepetések a rv tulajdonosokat.
Maximum nem akartal olvasni,v a homokba dugtad inkabb a fejed h ne lasd a tenyeket. En tobbszor is erveltem,meg tul messzire sem kell menned, nincs ket oraja h charttal is alatamasztottam az eddigi gondolataimat. Pont erre az elmult egy evre alapozva gondolom azt,h ha meg lesz ez a teljesitmeny szelloztetve reggel a portfolion,es jonne ra egy par speka,elmehet 65-ig,kiveteles hypenal esetleg 75-ig,de efele nagyon kis eselyt latok,jo esellyel tomes hegyek indulnak majd be ugy mint eddig minden egyes emelkedesi kiserletnel. Ha pedig nem lesz a hir felkapva, szar lesz a kornyezet,siman el tudok kepzelni akar nullat, is extrem esetben minuszos zarast is. (Eladokat generalhat egy olyan esemeny,amikor a nap vegen nulla emelkedesnel azt mondja az eddigi befekteto,h ha erre sem ment,mire menne?Es inkabb eldobalja hugyert szarert) Nagyon wxtrem lenne egy.ilyen hirre,de sajnos tobb ilyet lattam mar mint az ellenkezojet. Ne felejtsuk,ez a bet,nem veletlenul van egy allo eve megakadalyozva az emelkedes, kisbufinek max szerencseje lehet,nem pedig logikis befektetese.
DMKER - DM-KER Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128334758/DMKER_InfoDok_jovahagyas.pdf
https://trendfm.hu/musor?musor=7870&adas=31611