Még egy kisérlet. Van AW részvényetek? Ha van milyen megfontolásból tartjátok? Ha nincs, akkor csak eltöltitek itt a sok időt? Érthető elmondani a véleményem egy részvényről akkor is ha nincs nekem, de az már furcsa (legalábbis számomra), ha valaki heteken keresztül ennyi időt öl a részvény sározásába úgy, hogy elvileg érdektelen számára.
Jó hírek? Ki kellene vonni a 3. n.év jelentéséből a 2. negyedévest. Abból látszik mekkora a 3. negyedévben a növekedés a 2022 3. negyedévez képest. Új autó 3. negyedévben 1836 db, mindez 2022- ben: 1.952. Hatalmas... Bérbe adás csökkent, atlétikai VB??? Bennem van a gyanú, hogy a sharingnek felpumpálták a flottáját, azért voltak az első félévben szépek a számol. Aztán be apportálták. Gáz van? Manipuláció? dehogy...
Szia. Mást vártál?? 😂🤣118 -on eladó van elég mindig. "kifogyhatatlan". Másik fórumban megy a bizakodás a mai "hírekre" sikereken felbuzdulva. .+ 0,85 % jelenleg . Valaki vesz 40 K-t és szinte "karácsonyi a hangulat. 25 milla a forgalom😎😍😎😎. Ez komoly?? Miért van a részvény ebben a kategóriában? ( "Prémium kategória" ). Nálam max a "Standard". Sok nyerőt UI: Látom betámadtak 😂😂😁
Erre sose fog válaszolni. Az tény, hogy eddig nagyon nem hozza azt, amit a társaságcsoport eredményei alapján várni lehetne tőle. Egészen pontosan annyira lassan cammog felfelé az árfolyam, hogy abba bele lehet őszülni. De én nem nagyon találok olyan papírt a BET- en, ami ennyire alulértékelt, így még mindig érdemesnek tartom arra, hogy kereskedjek vele. Oszt' majd meglátjuk...
Hihetetlen mennyi energiát fektetnek sokan részvények szidalmazásába. Ez rossz irányba viszi a fókuszt, inkább az igéretes részvények kiválasztásába, a nem megfelelőek leépítésébe, pozícióméretezésbe stb. kéne koncentrálni. Ha úgy érzed az Autowallis nem fog hasznot hozni miért nem építed le? Ha meg leépítetted akkor miért fogalkozol vele ennyit?
Szia. A mai podcastban részvényárfolyamok rész. Riporter : " az elmúlt fél évben szépen nőtt a részvényárfolyamotok.", de még "nincs közel" a Concorde által megjelölt 205 Ft-os célártól. Még finoman is fogalmazott!! 😁😁😁.Ma jó "riporter kérdezett" . Lehet ez ném véletlen😁. A legutóbbi jobban tetszett!!! 🤣😂. Aham a 88 Ft körüli "szintekről gondolja" .?? Ormosy beszél a következő 3-5 év terveiről. Köszönöm nem kérek belőle. Max nélkülem. Sok sikert hozzá majd. Ja és majd 5 év múlva legyen valahol a "Concorde " célár lőtávolba azt kívánom..😁😁 UI: Concorde célárai hmmmm ( mindig megnevettetnek a paírokra gondolt számokkal nem csak az AW 😂) Sokakat nem vigasztal szerintem:😅 (2021. november 9-én) !!!!!! : 😂😂 Korábban: https://www.otpbank.hu/portal/hu/AutoWallis_Reszvenyjegyzes Most az árfolyam 116,5 / 117 !!!! (2023.10.13) Sok nyerőt aki tartja. További szép napot
Szia. Köszönöm hogy ilyen tárgyilagosan " szárazan" , de jól összefoglaltad és megvilágítottad a problémákat. Nálam a vezetőség mér rég a " szőnyeg szélére van állítva"!!!!!!! Más "jóval nagyobb cégnél is ez a bevett szokás!!! Reklám ide vagy oda. Már a másik fórumban is tele a tök**k mindenkinek ezekkel!! A felelősök miért nem alkalmaznak ÖNKRITIKÁT??!!!!! Mi a fa**nak kell mindent széppé magyarázni HMMMM??? Ha nem képesek a szép eredményeket a részvényesek irányába " átcsatornázni" akkor sajnos valakinek fel kellene tápászkodni abból a székből szerintem!! Sok nyerőt
Tény, hogy a 3 évvel ezelőtti stratégiában kitűzött cél, hogy legyen likvid a papír, nem teljesült. Az is tény, hogy az augusztusi Share Now apport meglehetősen barátságtalan lépés volt a részvényesekkel szemben. Egyrészt, mert áprilisban azt nyilatkozták, hogy nem lesz több részvénykibocsátás, tehát hazudtak, másrészt magas volt a Share Now értékeltsége, harmadrészt 96,2 Ft-n bocsátottak ki részvényt, ami azonnal részvényesi értéket rombolt. Ha vannak, akik 96,2 Ft-ért kapnak részvényt, akkor két dolog merül fel: a többi meglévő résvényesnek miért nincs erre lehetősége, másrészt más miért venné sokkal drágábban. Mai árfolyammal számolva a Share Now megvétele már 6 mrd Ft-ba került, és az a +1 mrd az apportáló kapcsolt vállalkozás (azaz egyébként Veres Tibor) vagyonát gyarapítja.
Szia. Csőlátás? Hmmm. Én pénzt keresni vagyok itt TE nem? Nálam az időtáv is kérdéses igen.( nem 3-5 hónapot gondolok itt). Nem vagyok törelmetlen tipus. Na de 3 év után kérem szépen!! Ekkora a cég meg akkora a profit. Minden fa**a. Hagyjuk már. Max a vezetőknek amit hazavisznek!!! Osztalék semmi?!! Árfolyam pozitív alakulása nulla?? !! Szórja mindenki mint ha leprás lenne a papír??? !!! Szerinted a vezetés akkor nem követett el kapitális hibákat?? HA a riportot végighallgatod akkor a csalódottság erősen tapintható még ha "viccesen" próbálta is elütni a dolgokat. ( nem sikerült )
Autowallis SZAKADÉK!