A "fix ügylet kerwtében" 475-ön elment egy nagy pakkom(1/3-ad megmaradt), amit 8 év alatt felhalmoztam. Kiváncsi leszek mennyi volt a limit ár , amit még elfogadtak...
Ez is igaz. De ha ezt nézzük akkor a fidesz vezetőség csak ifjú kommunisktákból állt. Mégis anno régen sokan rájuk szavaztak (én is), mert fiatalok lendületesek akarnivágyok voltak. Csalódás lett, részemről az egész, nem is az éltszinvonal miatt, mert az javult, igaz messze nem annyira mint a volt szoci országokban pl cseh, lengyel. . Hanem a hozzáállásuk miatt.radikálódtak. Nem szimpi.
Például a közbeszerzések nem személyreszabottak lesznek. Vagy az útépítések nem svajci áron mennek. Vagy a belgrádi vasút ára kiderülhet, amit kínai hitelből ment csilliárdos áron. Stb. Hosszú még a sor.
Annyit, amennyit elbír! Vannak olyan munkák, amelyekre csak az ő cégeinek vannak meg a céleszközei. Majd beveszi a messiást, ad neki pár-száz-milliárdot, és kész. De még mindig nem kizárt, hogy Fidesz-Tisza-kormány lesz! Akkor is, ha a Fidesz nyer, márpedig nyer! A messiás pedig miniszterelnök-helyettes lesz, összeszed pár-száz-milliárdot és megmutatja Juditnak, hogy többre vitte. Egyre több jel mutat erre még akkor is, ha a szájkaratéből más következtetést lehet levonni. Úgy nem lehet az óellenzéki szavazókat megfogni, és az óellenzéki pártokat leamortizálni, hogy Orbánt dicséri. No, akkor fogok kiábrándulni a Fideszből!
Igen a "szarrákerestem magam és mályámiból flexelve jelentkezek be az áprilisi nyaralásból" videóra gondoltam. Egyetértek, nem lesz itt statáriális kivégzés. Ezt MP is elmondta, nem is lehetne megcsinálni, öngyilkosság lenne pénzügyileg, de politikailag is. Ha megcsinálják, akkor egy éven belül újabb választás lesz...ezt meg ugye nem akarhatják. Kicsit belemászva a politikába: 16 év után, ha sikerül váltani, akkor is minimális többséggel a parlamentben, akkor nem lehet pattogni, mert egy eleve erős és klasszikusan agresszív ellenzék ellen gyorsan gond lehet. Elég vékony jégen kell majd táncolni. Ha marad a mostani banda, akkor meg azért nem pattoghat, mert még több haragos/megcsömörlött ember már nem fér el. Én az elmúlt egy hónapban annyit értem el ezzel a pánikoltatással (lehet már OPUS függő vagyok), hogy adtam 500-520 (kicsi bukóval), vettem 390-450. Most ua papírral ülök benne, csak kicsit lejjebb van az átlagom. Várok egy csapkodást, remélem felszúrás is lesz benne, akkor megint próbálok majd egy átforgatás kört.
NEW OPUS GLOBAL